Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Show Της ...Πλάκας!​! (Για μεγάλα παιδιά!!) 2ος χρόνος έρχεται στην Κόρινθο!

Το Show της...Πλάκας μετά την επιτυχημένη εμφάνιση στην Αθήνα πάει Κόρινθο στο ΑΙΓΛΗ Cafe-Bar (Πρωην RETRO)
την Πέμπτη 29/3 και ώρα 21:30-είσοδος ελεύθερη!
H θεατρική ομάδα Ρακοσυλλέκτες παρουσιάζει για 2η χρονιά το Show...Της Πλάκας!
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι Ρακοσυλλέκτες παρέα με τους guests τους θα σατιρίσουν, θα προκαλέσουν, θα πειράξουν, θα τραγουδήσουν και γενικά θα κάνουν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει κέφι και γέλιο!!!...
Φέτος όμως οι Ρακοσυλλέκτες κάνουν ένα βήμα παραπάνω από τα καθιερωμένα και σας προειδοποιούν ότι σε αυτό το show δεν θα έρθετε ως θεατές αλλά σαν πρωταγωνιστές. Ιστορίες, σκέψεις, απόψεις, αστείες, σοβαρές, μικρές, μεγάλες που μας στείλατε εσείς και τις πήραμε, τις διασκευάσαμε είτε αυτούσιες ε τε αποσπασματικά και θα σας τα παρουσιάσουμε με τον πιο κωμικό τρόπο.
Και όπως λέει και ο τίτλος είναι ενα show για μεγάλα παιδιά...μαζί θα παίξουμε όλα τα ξεχασμένα παιχνίδια της εφηβείας μας τα οποία θα προκαλέσουν με τη σειρά τους γέλιο καθώς τα έχουμε πειράξει... και θα κερδίσετε και δώρα!! Στη διάρκεια του show, μπορούν να συμβούν τα πάντα.
Ένα μοναδικό πάντρεμα stand up comedy, κωμικών σκετς, σατιρικών τραγουδιών και παιχνίδια με τον κόσμο σε ένα ξεκαρδιστικό Show Της ...Πλάκας!
Παίζουν(Κυριολεκτικά και μεταφορικά) Οι Ρακοσυλλέκτες -Γιώργος Μαυράς, Ελένη Σταμπόλη,Κων/να Ρουμελιώτη - Μαζί τους ο Γιάννης Χαυτίκας
On decks: DJ Johnberk
Κείμενα: Δικά σας που τους άλλαξαμε τα φώτα, Γιάννης Χαυτίκας και Κων/να Ρουμελιώτη