Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Επιστρέφει και ο Ζαγορίτης

Μετά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Μενέλαο Δασκαλάκη, ακόμη ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που συνέδεσε τη διαδρομή του στο κόμμα με την περίοδο της ηγεσίας του Κώστα Καραμανλή, επιστρέφει στις επάλξεις.
Ο λόγος για τον Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος θα έχει κεντρικό ρόλο στην ομάδα κρούσης που συγκροτεί ο Αντώνης Σαμαράς για τις εκλογές, με έμφαση στη συσπείρωση του κομματικού μηχανισμού του Λεκανοπεδίου της Αττικής, καθώς και των στελεχών της ΝΔ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 στη Β’ Αθηνών, παρόλο που μετρούσε ήδη τρία χρόνια στη θέση του Γραμματέα της τότε Κεντρικής Επιτροπής της Ρηγίλλης, θεωρείται στέλεχος με βαθιά γνώση του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας.
Ήταν άλλωστε στο στενό επιτελείο του Κώστα Καραμανλή, όταν ο πρώην πρωθυπουργός διεκδίκησε και κέρδισε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, το 1997, και στη συνέχεια στα πρώτα βήματά του στη Ρηγίλλης, την περίοδο που η ΝΔ βρισκόταν σε ρόλο Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ / statesmen.gr