Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Απογραφή τουριστικών καταλυμάτων από το Δήμο Μονεμβασιάς


Ο Δήμος Μονεμβασιάς, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την τουριστική προβολή της περιοχής, καλεί όλα τα τουριστικά καταλύματα της περιοχής, που λειτουργούν νόμιμα, να στείλουν τις απαραίτητες πληροφορίες στο δήμο προκειμένου να τις προβάλλει μέσω της τουριστικής του ιστοσελίδας, συμπληρώνοντας μια φόρμα, έναν πίνακα απογραφής (βλ. παρακάτω). Όλες ή ένα μέρος των πληροφοριών του πίνακα θα χρησιμοποιηθούν στην τουριστική ιστοσελίδα του δήμου καθώς και σε τυχόν άλλες ενέργειες τουριστικής προβολής του.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Μονεμβασίας Χαράλαμπος Λύρας, κάθε επιχειρηματίας που θα επιστρέψει συμπληρωμένο τον πίνακα δεσμεύεται έναντι του δήμου ότι η επιχείρησή του λειτουργεί νόμιμα και οι πληροφορίες που περιέχονται στον ακόλουθο πίνακα είναι ακριβείς. Ο Δήμος Μονεμβασίας επιφυλλάσσεται να ελέγξει την ακρίβεια των πληροφοριών που θα περιέχονται στον πίνακα που θα συμπληρωθεί από τους ενδιαφερομένους, καθώς και να επιμεληθεί ή και να συντομεύσει τα κείμενα του πίνακα κατά την κρίση του.
Αποστολή πίνακα απογραφής ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): katalimata@molaoi.gr
Μαζί με τον πίνακα, ο δήμος ζητεί αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της επιχείρησης, τις οποίες μπορεί ο δήμος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες της τουριστικής προβολής. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με τον Ζερβάκο Λεωνίδα στο 2732360575.

Για την προβολή, εκτύπωση και συμπλήρωση του πίνακα (σε αρχείο word), εδώ.