Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Θανάσης Νάκος: Η έξαρση της εγκληματικότητας σε όλα τα ανοικτά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης και της λαθρομετανάστευσης εκθέτει την Πασοκική πολιτική ηγεσία

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τη δημοσίευση των επίσημων στοιχείων της Ελληνικής Αστυνομίας που αποδεικνύουν την έξαρση της εγκληματικότητας στη χώρα:
 «Την ανεξέλεγκτη έκρηξη της εγκληματικότητας, που κατ’ επανάληψη έχουμε καταγγείλει,   τη βιώνουν καθημερινά όλοι οι Έλληνες, με τον πλέον δραματικό τρόπο. Τώρα την επιβεβαιώνουν με τον πιο επίσημο τρόπο και τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2011. Πάνω από 100.000 ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις, αλλά και μία ανθρωποκτονία κάθε δύο ημέρες!
Οι εγκληματίες έχουν αποθρασυνθεί και πολλοί αστυνομικοί πέφτουν θύματα ενόπλων ληστών.
 Η έξαρση της εγκληματικότητας σε όλα τα ανοικτά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης και της λαθρομετανάστευσης εκθέτει την Πασοκική πολιτική ηγεσία που θριαμβολογούσε για το αντίθετο και επιβάλλει μία άλλη πολιτική όπως επίμονα τονίζει η Νέα Δημοκρατία».