Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ανώδυνη ισοπαλία στο Αίγιο με 22-22 o Ποσειδώνας, του στέρησε βαθμό ο Πήγασος.

 Το Σάββατο 10/03/12 στην 11η Αγωνιστική η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου έφερε ισοπαλία εκτός έδρας στο Αίγιο με τον Πήγασο με 22 - 22.

Η ενδέκατη αγωνιστική ήταν σαν.....την ενδεκάτη εντολή που λέει και το τραγούδι!!!!!! 15 δοκάρια και 10 χαμένα τετ α τέτ. Και με τον Πέρρο εκτός παιχνιδιού απο το 2ο κιόλας λεπτό. Προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να παίξει αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος στο ημίχρονο, και εγκατέλειψε. Έτσι η απουσία του Πέρρου στοίχισε αγωνιστικά, συν λίγο την υπεροψία, συν τα λάθη ήρθε αυτή η ... γλυκιά ισοπαλία.Οι παίκτες του Ποσειδώνα θεώρησαν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Την πρωτιά για να την διατηρήσεις πρέπει να αγωνίζεσαι καθημερινά πολύ σκληρά και να το αποδεικνύεις στο γήπεδο κάθε μέρα. Οπότε η ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά ακόμη.
Είμαστε αυστηροί στην κρίση γιατί αυτό μπορεί να μην κόστισε αλλά σε άλλη κατηγορία αυτή η ολιγωρία και η αδυναμία να ανταπεξέλθει σωστά στις ανάγκες του αγώνα η ομάδα του Ποσειδώνα θα της κοστίσει ακριβά.
Από την αρχή ήταν ένα παιχνίδι που έχουμε ξεχάσει να παίζουμε αφού η ποιότητα των παικτών μας τα κάνει να φαίνονται εύκολα κάτι που δεν κατάφεραν να το δείξουν μέσα στο γήπεδο αυτή τη φορά.Ο στόχος όλων των ομάδων, είναι ποια θα στερήσει ή θα κόψει το νικηφόρο σερί του Ποσειδώνα.  Και αυτό το κατάφερε η ομάδα του Πήγασου Αιγίου.
Το παιχνίδι πήγαινε γκόλ γκόλ από την αρχή με την ομάδα του Αιγίου να έχει το προβάδισμα στο σκορ ενώ  η ομάδα του Λουτρακίου πέρασε μπροστά στο 17ο λεπτό και να το διατήρησε εως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 8-9. Για τον Ποσειδώνα,  τα 9 γκολ επιθετικά δείχνει την δυστοκία και την αναποτελεσματικότητά του επιθετικά ενώ επιβεβαιώνει τα νούμερα που θέλουν την άμυνα του Αιγίου να είναι η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.
Στο 2ο ημίχρονο ο Ποσειδώνας έδειξε ότι θα μπορούσε να το πάρει το ροζ φύλλο έστω και δύσκολα αφού στα μισά του 2ου ήταν μπροστά στο σκορ με 13-17. Στο 52ο  λεπτό με ένα 5-0 η ομάδα του Αιγίου πέρασε μπροστά και 2 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας ήταν μπροστά με 22-20. Στο γήπεδο επικρατούσε μια ''κόλαση'' από τις ιαχές των φιλάθλων και τους έξαλλους πανηγυρισμούς τους. Η βιασύνη του Αιγίου, και η καλή στιγμιαία αμυντική λειτουργία του Ποσειδώνα έδωσε τη δυνατότητα να σκοράρει συνεχόμενα 2 φορές και να ισοφαρίσει το παιχνίδι 10 δεύτερα πριν σφυρίξουν το τέλος του αγώνα οι διαιτητές. Με ένα φάουλ από τα εννιά μέτρα σε νεκρό χρόνο απλά έληξε τον αγώνα ισόπαλο στο σκόρ αλλά όχι στο πείσμα, στον δυναμισμό, στο πάθος και στην επιθυμία για νίκη και από τις δύο ομάδες.
Πάντως ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπυ μεταξύ δύο ομάδων που ήθελαν να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτερες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και το πιο σημαντικό και μεγαλειώδες ήταν ότι μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων δημιούργησαν έναν κύκλο στο κέντρο του γηπέδου, δηλαδή μια μεγάλη αγκαλιά και φώναξαν ΟΛΟΙ μαζί ….ΧΑΝΤΜΠΟΛ.
Ήταν μια στιγμή που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει. Στιγμές που μας πάνε μπροστά.
Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες πολύ θερμά.
Συγχαρητήρια σε όλους.


Πήγασος Αιγίου  - Ποσειδών Λουτρακίου 22-22
Δεκάλεπτα: 3-2,6-6, 8-9 (ημχ) 12-13,16-18,22-22 Δίλεπτα 5/5   Πέναλτι 1/2, 4/4
Διαιτητές Κουρίκας - Βέργος. Και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα.

Πήγασος Αιγίου (Καρακίτσος Παναγιώτης) Συνοδός: Παπανικολάου Γιώργος.
Αναστασέλλος Β., Γιαννόπουλος Μ. 3, Δημητρόπουλος Κ. 3, Ζαρλακούτης Ι. 4,Παπαδόπουλος Ν. 2, Αλυγιζάκης Δ. 7, Αυλωνίτης Κ., Πετρόπουλος Ι., Γκιώνης Ν., Παπαγεωργίου Γ., Σαντιμπαντάκης Ν., Γιούπης Α. 3, Αλεξόπουλος Α.

Ποσειδώνας Λουτρακίου: Χατζηκωνσταντίνου Κ. Φρον/της Τιφτικίδης Λάζαρος.
Ακριτίδης Σ.,Βαμβακάς Λ. 6, Πέρρος Γ. 2, Μυτσάι Γ., Ρουμελιώτης Α. 3, Τούρκια Γ.3, Γιογκαράκης Χ.,Χατζηκωνσταντίνου Ν., Τσίγκης Α. 1, Μπάρμπας Γ.,Vujanovic V. 6, Χατζηκωνσταντίνου Α., Παπαδόπουλος Π. 1.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα : Αναγέννηση Βύρωνα - Παράδεισος Αμαρουσίου 22-24, Πανιώνιος-Κορωπί 18-27,  Ν. Ιωνία-Ιωνικός ΝΦ 23-26 ενώ η αναμέτρηση Ακαδημία Πάτρας - Ελπίδες Πάτρας αναβλήθηκε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
21
2
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
14
3
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ*
13
4
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
13
5
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
12
6
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ**
9
7
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
8
8
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ**
6
9
Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ*
5
10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ
0

Οι ομάδες με * έχουν από έναν αγώνα λιγότερο και οι ομάδες με ** έχουν από  δύο αγώνες λιγότερους.