Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Μιχελάκης...ο κ. Χρυσοχοΐδης ομολόγησε, τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ έφεραν την καταστροφή στη χώρα

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα σχόλια του υπουργού Μ. Χρυσοχοΐδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως κι αν το πουν, από όποια αφετηρία κι αν ξεκινούν, η αλήθεια είναι μία: Όπως και ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης ομολόγησε, τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ έφεραν την καταστροφή στη χώρα». 

Χρυσοχοΐδης: Η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ανίκανη να διαχειριστεί το μνημόνιο


 
Χρυσοχοΐδης: Η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ανίκανη να διαχειριστεί το μνημόνιο. και νέα επίθεση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κατά τηλεοπτική του συνέντευξηΣκληρή επίθεση προς την κυβέρνηση Παπανδρέου , εξαπέλυσε o υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,τονίζοντας ότι «έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο, να εξασφαλίσουμε το γρήγορο δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σημείωσε ότι «δεν πρέπει να ξαναγίνει τέτοιο κακό που έγινε στον τόπο, όπως έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια» και απέδωσε λάθη της κυβέρνησης Παπανδρέου σε ένα μεγάλο μέρος της κυβέρνησης που αποτελούνταν -όπως είπε- «από πολιτικούς, οι οποίοι ήταν τελείως άπειροι, δεν ήταν εκλεγμένοι, ήταν συνεργάτες του κ. Παπανδρέου».
Δήλωσε ακόμη ότι κατά τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης Παπανδρέου διατυπώθηκαν και απόψεις «που έλεγαν να δώσουμε αυξήσεις, αντί να μαζέψουμε τα δημόσια οικονομικά, που σημαίνει ότι υπήρχε πλήρης άγνοια της πραγματικότητας και των κινδύνων που αντιμετώπιζε η χώρα».