Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σοβαρά επεισόδια στην Κατερίνη - Κουκουλοφόροι κυνήγησαν τον Καλόπουλο!

Περίπου 50 άτομα με κράνη και ρόπαλα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κατερίνης, διέκοψαν τον τον αγώνα Πόντιοι Κατερίνης - Ξάνθη και κυνήγησαν τον διαιτητή Καλόπουλο ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά το περυσινό ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.Η αστυνομία επενέβη άμεσα, βλέποντας τα 50 άτομα να φτάνουν μέχρι τη μεγάλη περιοχή με σκοπό να φτάσουν στον Καλόπουλο, και συγκρούστηκε με τους δράστες.
Προχώρησε σε 2 συλλήψεις και κατάφερε να τους απομακρύνει χωρίς να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα του διαιτητή. Τα πνεύματα μετά από λίγο ηρέμησαν και ο Καλόπουλος σφύριξε για να συνεχιστεί το ματς και αμέσως μετά σφύριξε τη λήξη αν και η διακοπή έγινε στο 86ο λεπτό.
Στα αγωνιστικά η Ξάνθη πήρε την πρόκριση αφού επικράτησε με 2-0, χάρη στα τέρματα των Καζάκη στο 40΄, και Βασιλακάκηστο 72΄, επί των Ποντιων Κατερίνης και εξασφάλισε εισιτήριο για τη φάση των "16" του κυπελλου Ελλάδος.
Πόντιοι Κατερίνης (Λεωνίδας Μπίλης): Κελπέκης, Γούλας, Χιτζίδης, Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροΐρης, Πετράκος (46' Τσιβρακίδης), Σαπάνης, Τσιτλακίδης, Μουρατίδης, Πέντσας (60' Κωνσταντινίδης)
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σταθάκης, Φλίσκας, Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο (83' Μαρκόφσκι), Βλαχοδήμος (61' Πόι), Καζάκης, Σουάνης (68' Βασιλακάκης

ΠΑΟ και στο... χωράφι
Παρά τις πολλές αλλαγές, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός παίρνει το εισιτήριο για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο με 1-0, χάρη στο τέρμα του Λουκά Βύντρα στο 21ο λεπτόμετά το κόρνερ του Μαυρία, ο Μπιέρσμιρ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι  .
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Καπνίδης (63' Στεφανίδης).
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Βιτόλο, Καραγκούνης (12' Λαγός), Ζέκα, Μαυρίας (86' Κουίνσι), Ρούντολφ (74' Σιμάο), Πετρόπουλος.


Στην παράταση προκρίθηκε ο Πανιώνιος
Μετά από ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 3-2 της Καλλονής στη Μυτιλήνη και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδος.
Η Καλλονή πάντως έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία αφού ο ρέφερι της αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στο 115' που θα της έδινε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα.
Στο 6ο λεπτό ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Σταύρος Τζιωρτζόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους αλλά ο Πανιώνιος αντέδρασε άμεσα. Αφού πρώτα έχασε πέναλτι ο Γουνδουλάκης, αυστηρή υπόδειξη του διαιτητή Παπαδόπουλου, στο 15' ο Σιόβας έφερε το ματς στα ίσα.
Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μανούσος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο Σκέμπρι στο 51' ισοφάρισε για δεύτερη φορά και έστειλε το ματς στην παράταση.
Εκεί ο Τσότσαλιτς με πέναλτι στο 105, καθαρό αυτή τη φορά, έδωσε την πρόκριση στον Πανιώνιο και άφησε την Καλλονή με τις εντυπώσεις και τα παράπονα από το διαιτητή. Ο ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι που έκανε ο Σιδεράκης πάνω στον Βλαστέλλη.
ΑΕΛ Καλλονής: Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Τραορέ, Καρακώστας (84' Προβατίδης), Τζιωρτζόπουλος (108' Τριανταφύλλου), Κριπιντήρης, Μαρσέλο, Ντος Σάντος (60' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Μανούσος
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Πετκάκης, Αναστασόπουλος, Ρόκας, Κολοβός, Σάμαρης (75' Σταυροθανασόπουλος), Γουνδουλάκης (120' Σταμάτης)