Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Βίντεο ΣΟΚ από τη ληστεία σε βενζινάδικο στο Ζευγολατιό

Βίντεο που σοκάρει από ληστεία στην Κορινθία  
Κάθε όριο έχει ξεπεράσει πλέον η εγκληματικότητα στη χώρα μας με την αστυνομία να φαίνεται απολύτως ανίκανη να την αντιμετωπίσει.
Οι ληστές μπαίνουν σε επιχειρήσεις, σπίτια και όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, προκειμένου να αρπάξουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.
Εντυπωσιακό στοιχείο σε όλα αυτά, είναι πως οι δράστες δεν κλέβουν απλά απειλώντας τα θύματά τους, αλλά ασκούν βία πρωτόγνωρης αγριότητας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ληστεία που έγινε σε κατάστημα υγρών καυσίμων στο Ζευγολατιό και η οποία κατεγράφη καρέ-καρέ από την κάμερα ασφαλείας.
Ο υπάλληλος κάθεται αμέριμνος στο ταμείο, όταν δυο άτομα που κρατούν όπλο και μαχαίρι εισβάλουν στο κατάστημα. Ο ένας δράστης ξεκινά να χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο τον υπάλληλο, ενώ ο άλλος τον σημαδεύει επίμονα με το όπλο.
Λίγη ώρα αργότερα ο υπάλληλος του πρατηρίου πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ ο ληστής που κρατά το όπλο ξεκινά να ψάχνει όλα τα συρτάρια του καταστήματος για να βρει τα χρήματα.
Οι δράστες δεν σταματούν ούτε όταν παίρνουν τα χρήματα, αφού συνεχίζουν να ψάχνουν και να χτυπούν τον άτυχο άνδρα.
Όταν κατάλαβαν πως δεν μπορούν να βρουν τίποτα περισσότερο αποχώρησαν αφήνοντας τον υπάλληλο πεσμένο στο έδαφος μέσα σε μια «λίμνη» αίματος.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ μελετά το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, καθώς τα πρόσωπά τους φαίνονται πεντακάθαρα.

newsbomb.gr