Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η homexpo.gr, η πρώτη διαδικτυακή έκθεση «μόνο για εμπόρους»


Ξεκίνησε τη λειτουργία της, η www.homexpo.gr, η πρώτη διαδικτυακή έκθεση προϊόντων ένδυσης, επίπλου, διακόσμησης και εξοπλισμού σπιτιού - επαγγελματικών χώρων «μόνο για εμπόρους» σε Ελλάδα και Κύπρο. Η έκθεση, αποτελεί καινοτόμα εφαρμογή των τεράστιων δυνατοτήτων του διαδικτυακού επιχειρείν και της ανάγκης για εξωστρεφή δράση με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Στην homexpo.gr, συμμετέχουν ως εκθέτες οι εταιρίες χονδρικής – δημιουργοί και έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι επιχειρηματίες λιανικής, ώστε να διαφυλάττονται οι κανόνες του υγιούς εμπορίου μεταξύ των συναλλασσόμενων.
Στη μοναδική Β2Β διαδικτυακή έκθεση, παρουσιάζονται εικονικά τα «περίπτερα» των εταιριών - εκθετών, με το προφίλ και τα προϊόντα τους, ένα προς ένα. Οι χιλιάδες εταιρίες λιανικής, στις οποίες έχει αποσταλεί προσωπικός κωδικός πρόσβασης, περιηγούνται στους χώρους των εκθετών και στα προϊόντα και έχοντας ολοκληρωμένη εικόνα για ομοειδή προϊόντα της αγοράς, αποφασίζουν με ποίες εταιρίες θα συναλλαγούν.
Εντυπωσιακή είναι η φωτορεαλιστική απεικόνιση ορισμένων προϊόντων, τα οποία μπορούν οι επιχειρήσεις λιανικής να παρουσιάσουν και στους δικούς τους πελάτες διευκολύνοντας τις πωλήσεις τους, χωρίς τη χρήση ειδικών εφαρμογών πληροφορικής από μέρους τους.
Όπως επισημαίνουν οι δημιουργοί της, η www.homexpo.gr λειτουργεί εντελώς δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες – εταιρίες χονδρικής, κατά τους 6 πρώτους μήνες της λειτουργίας της και φυσικά διαρκώς δωρεάν για όλους τους επισκέπτες – καταστήματα λιανικής. Με την έναρξη λειτουργίας της, δήλωσαν συμμετοχή 72 εταιρίες, ενώ στόχος της homexpo.gr, είναι η έκθεση να αποτελέσει τον μεγαλύτερο διαδικτυακό - εκθεσιακό κόμβο για τις επιχειρήσεις του κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν επεκταθεί και στο χώρο των καταστημάτων λιανικής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Ειδικότερα, στη www.homexpo.gr παρουσιάζονται εταιρίες και προϊόντα σε κατηγορίες, όπως: Κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, έπιπλα, λευκά είδη για όλο το σπίτι, αξεσουάρ επίπλου, κουζίνας και κουρτίνας, ταπετσαρίες, χαλιά, φωτιστικά, στρώματα, έπιπλα επαγγελματικών χώρων, είδη σκίασης, είδη διακόσμησης κ.α.
eklogika.gr