Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μπεθάνης: H Kορινθος «θα ενισχυθεί όσο χρειάζεται σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί». Φιλική ήττα στον Πύργο

Σε φιλικό αγώνα που έγινε απόψε στον Πύργο , ο Πανηλειακός νίκησε με 1 - 0 την Κόρινθο. . Το παιγνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με την ομάδα της Ηλείας πιο έτοιμη και να παίρνει την νίκη με τέρμα που σημείωσε ο Κρυστάλλης στο 32΄ με πλασέ ύστερα από πάσα του Λώττα .
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Ταφαρλής, Σωτηρόπουλος, Μανιάτης, Ακπαρίδης, Βατσής, Λώττας, Κυριακίδης, Κρυστάλλης, Καφαντάρης, Μπράβος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Θωνιάτης, Κολόκας, Γήττας, Παπαγεωργίου, Κάλφας, Νικολόπουλος, Καπετανάκης, Λαμπρόπουλος, Οκάν Μισιρλί, Γιοκάν Μισιρλί, Δημόπουλος, Τριγάζης.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Φραγκάκης, Παπαευθυμίου, Σγουρός, Σπυρόπουλος, Φίλης, Μπαλάφας, Δημητριάδης, Μπαλτζής, Νικολάου, Χουστουλάκης. Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι: Γκιώνης, Ντερτιλής, Καρνέσης, Τσοχαντάρης, Καρατζάογλου, Παππάς, Αράπογλου, Δανιήλ.

Στο μταξύ ο μεγαλομέτοχος της Κορίνθου, Πάνος Μπεθάνης, αναχώρησε για τις ΗΠΑ και σε δηλώσεις που έκανε  φεύγοντας,  δήλωσε:
«Θα μείνουμε πιστοί σε ότι είπαμε για την ομάδα. Στην Κόρινθο δεν κρατάμε κανένα παίκτη χωρίς την θέληση του, όποιος μείνει θα παίξει για την ιστορία της φανέλας, την πόλη και την οικογένεια της ομάδας. Σε δεκαπέντε ημέρες επιστρέφω και θα είμαι κοντά στην ομάδα. Η Κόρινθος θα ενισχυθεί όσο χρειάζεται σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί».