Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ -Φιλικό με Κόρινθο στις 6.30 στον Πύργο - Ο νέος πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ



Σήμερα, θα γίνει στο Στάδιο Πύργου, το απόγευμα στις 6.30 ένα ακόμα δυνατό φιλικό ματς, όπου ο Πανηλειακός θα αγωνιστεί με την Κόρινθο.
Με την "Μπάρτσα", ήταν αντιμέτωπος και στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, ενώ απομένει η απόφαση για την έφεση που έχει ασκήσει η πελοποννησιακή ομάδα για να οριστικοποιηθεί αν θα έχει συνέπειες και ποιές, για την υπόθεση της με πρόβλημα στην ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.
Είναι μια ακόμα εξαιρετική ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους να κάνουν μια καλή πρόβα, αλλά και για τον κόσμο να παρακολουθήσει το νέο Πανηλειακό, που άλλωστε δείχνει εξαιρετικά δείγματα "γραφής".
Γι' αυτό και η τιμή του εισιτηρίου είναι και πάλι καθαρά συμβολική,μόνο 5 ευρώ γενική είσοδος, μια ακόμα προσφορά της νέας διοίκησης στον τομέα αυτόν.

Ο νέος πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ

Σαφώς αυστηρότερος ο νέος πειθαρχικός κώδικας, ιδιαίτερα σε θέματα βίας στα γήπεδα, ενώ υπάρχουν ποινές οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν και... εξοντωτικές.
Αναμμένα καπνογόνα και υβριστικά συνθήματα, θα αναγκάζουν τις ομάδες να βάλουν... βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ όποια ομάδα θα θεωρείτε υπαίτια για τα επεισόδια σε έναν αγώνα θα τιμωρείται μέχρι και με αφαίρεση βαθμών
O νέος Πειθαρχικός Κώδικάς, θα ισχύσει για τη σεζόν 2011-2012, όπως αυτός εγκρίθηκε στις 21/7/2011 με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και επικυρώθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας στις 22/7/2011.
ΕΔΩ αναλυτικά ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας