Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πάτρα: Έρχεται θύελλα κατά Ρέππα - Παπαθανασίου - Στο πόδι η Μητρόπολη απο τις διαμαρτυρίες των πιστών Ο Μητροπολίτης ετοιμάζεται να παρέμβει για την παράσταση "Τα κορίτσια με τα Μαύρα" .


Η είδηση ότι έρχεται στην Πάτρα η παράσταση "Τα κορίτσια με τα Μαύρα" των Ρέππα- Παπαθανασίου, σήκωσε στο...πόδι τους πιστούς που από το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, συρρέουν στη Μητρόπολη ζητώντας από τον Μητροπολίτη Πατρών να παρέμβει ώστε να μην πραγματοποιηθεί η παράσταση που θα φιλοξενηθεί από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μερίδα πιστών απειλεί ότι θα γίνει της... τρελής αν δοθεί η παράσταση και απειλούν με κινητοποίηση έξω απο το Αρχαίο Ωδείο, ενώ ο Μητρπολίτης θα επιδιώξει επαφή με το Διεθνές Φεστιβάλ προκειμένου να μεταφέρει τις ενστάσεις του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παράσταση έχει σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και σε άλλες περιοχές της χώρας, οπου έχει παρουσιοαστεί με προσφατο παράδειγμα τον "αφορισμό" του διδύμου Ρήγα- Αποστόλου από τη Μητρόπολη Ξάνθης.
Το έργο πραγματεύται τη διαφθορά και την ίντριγκα στους κόλπους των μοναστηριών, με το καυστικό χιούμορ των Ρέππα- Παπαθανασίου. Αυτό φαίνεται πως ενοχλεί κάποιoυς.

thebest.gr