Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κλειστές βρήκαν τις πόρτες του Παμπελοποννησιακού στάδιου οι παίκτες της Παναχαϊκής

Κλειστές βρήκαν τις πόρτες του Παμπελοποννησιακού στάδιου αλλά και του βοηθητικού γηπέδου, οι παίκτες της Παναχαϊκής. Ο δήμος Πατρέων απαγόρευσε τη χρησιμοποίηση του γηπέδου και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη. Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Δοκιμάσαμε την πιο δυσάρεστη έκπληξη από τότε που αποκαλύφθηκαν οι βρωμερές συμπεριφορές των συνεργατών του Τσακογιάννη και του Μπέου στην Πάτρα εις βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας και του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Σήμερα πάρα τα όσα είχε συμφωνήσει ο δήμαρχος Πατρέων, η κα. Σαμούρη και ο κ. Κωστόπουλος με τον κ. Τσαρτόλια και τον κ. Παπαθωμά για το γήπεδο και την προπόνηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου, δεν επετράπη κατόπιν εντολής του κ. Μπουρδούλη στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή και στους προπονητές τους να κάνουν χρήση του βοηθητικού γηπέδου και έτσι ματαιώθηκε η προπόνηση με ιδιαίτερα δυσμενής επιπτώσεις για την προετοιμασία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να αφήσουν την ΠΑΕ Παναχαϊκή να ηρεμήσει γιατί έχουν μάθει να ζουν και να γίνονται γνωστοί μέσα από την δημιουργία προβλημάτων και όχι από την επίλυση τους.
Επί τέσσερις ημέρες ο κ. Κούγιας προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο κ. Δημαρά αφήνοντας μηνύματα και κανείς δεν επικοινωνεί μαζί του ενώ η κ. Σαμούρη, η οποία είναι η μόνη που επικοινώνησε με τον κ. Κούγια, δηλώνει αδυναμία επικοινωνίας με τον Δήμαρχο για την επίλυση αυτού του προβλήματος.
Κάνουμε έκκληση στην επιτροπή που δημιουργήθηκε από τον κ. Δήμαρχο μετά το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και τα γνωστά επεισόδια να λύσει τα προβλήματα της ΠΑΕ Παναχαϊκή και να δώσει αμέσως λύση.
Το θέμα είναι ζωής η θανάτου για την Παναχαϊκή
»