Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο Μίκης Θεοδωράκης απόψε στις 7 καταλαμβάνει την Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Ο Μίκης Θεοδωράκης απόψε στις 7 καταλαμβάνει μαζί με τις Σπίθες της Θεσσαλονίκης, της Βορείου Ελλάδος αλλά και όλους τους Δημοκρατικούς Πολίτες της πόλης την Πλατεία Αριστοτέλους.  Ύστερα από την πρωτοφανή άρνηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης να παραχωρήσει την Πλατεία ,η Κίνηση Ανεξαρτήτων Πολιτών δηλώνει ότι συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, δημοκρατική, .απηλλαγμένη από τις ληστρικές δεσμεύσεις του μνημονίου και των υποστηρικτών του.

Οι Σπίθες της Κίνησης Ανεξαρτήτων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη καταγγέλλουν τη στάση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Οι Σπίθες της Κίνησης Ανεξαρτήτων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη καταγγέλλουν τη στάση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη .
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αρνήθηκε να παραχωρήσει την Πλατεία Αριστοτέλους για την προγραμματισμένη ομιλία του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ” ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 7.30 μμ.
Ο Δήμαρχος επικαλείται γελοίους λόγους και απλά και μόνο εξοφλεί τα πολιτικά γραμμάτια προς το ευρύτερο κόμμα του Μνημονίου ( ΠΑΣΟΚ – Μπακογιάννη – Μάνος) και όχι μόνο, που τον στήριξαν για την εκλογή του.
Παρόλα αυτά η Εκδήλωση θα γίνει κανονικά και ο Μίκης Θεοδωράκης θα συναντηθεί με το λαό της Θεσσαλονίκης , είτε το θέλουν,  είτε όχι. 
ΣΠΙΘΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ