Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Προβληματισμός στην Κόρινθο - Υπερπρωταθλητής γιοκ στη Football League 2 !

Η είδηση για την ανάκληση δελτίων και την επιβολή "τσουχτερού" προστίμου έχει προβληματίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της Κορίνθου, που δεν γνωρίζει τι θα γινει στο μέλλον.Ραντεβού στο γήπεδο έχουν αυτή την ώρα οι παίκτες της «Μπάρτσα», οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα για το μέλλον τους. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τις δοκιμές νεαρών παικτών που αναμένεται κάποιοι εξ' αυτών να στελεχώσουν την ομάδα.

Υπερπρωταθλητής γιοκ
Στο μεταξύ όπως αναμενόταν αναβλήθηκε το ματς για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Football League 2 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Αναγέννηση Επανομής, λόγω της ένστασης της Καλλονής κατά του Εθνικού Φιλιππιάδας, που εκκρεμεί. Αν η ομάδα της Λέσβου δικαιωθεί, τότε θα πάρει το τελευταίο ματς στα χαρτιά και θα είναι αυτή στη θέση της Επανομής, αφού θα την προσπεράσει στη βαθμολογία. Το ματς αναμένεται να γίνει ή την Τετάρτη ή στα τέλη Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:
Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 22-05-2011 στο ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΑΓΥΙΑΣ - ΠΑΤΡΑΣ", με ώρα έναρξης την 20:00, αναβάλλεται λόγω ένστασης της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ κατά του ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Φινάλε για οκτώ στην Παναχαϊκή
Την αποδέσμευση οκτώ ποδοσφαιριστών ανακοινώνει σήμερα η ΠΑΕ Παναχαϊκή, παίκτες στους οποίους δεν υπολογίζει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Β’ Εθνική. Τα ονόματα γνωρίζει μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης και μέχρι το απόγευμα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στο site της Πατρινής ομάδας.
Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, αυτές θα τεθούν επί τάπητος από την Δευτέρα που επιστρέφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας. Ήδη, έχουν προταθεί περίπου 20 ποδοσφαιριστές από την Β’ Εθνική, με «γεμάτη» σεζόν και όλες θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Κακλαμάνος πάει στα δικαστήρια τα "ελάφια"
Ιδιαίτερα πικραμένος από την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι ο Αλέκος Κακλαμάνος. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ της Ρόδου μίλησε στην ιστοσελίδα news12.gr για την φετινή παρουσία της ομάδας, για την προσφυγή που σκέφτεται να καταθέσει, αλλά και για την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε:
«Είμαι πολύ πικραμένος γιατί ενώ φτιάξαμε καλό σύνολο, τελικά εμείς οι παίκτες μείναμε μόνοι μας. Όταν μένεις μόνος, δεν υπάρχει ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψουμε στην Β’ Εθνική. Δεν υπήρχε διοίκηση,τίποτα. Τραγική κατάσταση. Ήμασταν απλήρωτοι... θα κάνω προσφυγή για να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Είναι άλλωστε λεφτά τα οποία έχω δουλέψει.Το πιθανότερο είναι να φύγω από το νησί της Ρόδου. Έχω κάποιες δουλειές στο Βέλγιο που ίσως τις συνδυάσω με το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω όμως ακόμα»