Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η απανθρωπιά στο μεγαλείο της!!! Έσυραν με το αυτοκίνητο τον ηλικιωμένο στην Τραγάνα!

 Συλλήψεις από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κιάτου!

Επανερχόμαστε στο θέμα το οποίο αναφέραμε σε χθεσινή ανάρτησή μας σχετικά με την ληστεία ενός ηλικιωμένου στην Τραγάνα όπου οι πέντε δράστες τον ακινητοποίησαν με το όχημά του, τον χτύπησαν, του πήραν τα 500 ευρώ και το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκαν. Επανερχόμαστε σήμερα αναφέροντας ότι οι δράστες λειτούργησαν με τον πιο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ τρόπο!
Έσυραν με τη βία τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια ο οδηγός πιάστηκε από ένα σημείο του αυτοκινήτου προκειμένου να μην του το κλέψουν αλλά οι ληστές δεν πτοήθηκαν. Οδήγησαν το αυτοκίνητο, σέρνοντας κυριολεκτικά στο δρόμο τον ηλικιωμένο που είχε γαντζωθεί από μία άκρη του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος ιδιοκτήτης να οδηγηθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου με πολλά κατάγματα σε όλο του το σώμα. Η απανθρωπιά των ληστών στο μεγαλείο της!!!

Γρήγορα τα αντανακλαστικά των αστυνομικών!

Εδώ πρέπει να τονίσουμε και τα άμεσα αντανακλαστικά των αστυνομικών του ΑΤ Κιάτου. Απόγευμα Κυριακής σημειώθηκε η ληστεία και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας είχαν εξιχνιάσει την υπόθεση. Αθίγγανοι είναι οι δράστες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από αυτούς συνελήφθη χθες το πρωί, ομολογώντας την πράξη του! Οι αστυνομικοί είναι στην αναζήτηση και των υπολοίπων δραστών των οποίων γνωρίζουν τα στοιχεία τους! Τα αντανακλαστικά των αστυνομικών του ΑΤ Κιάτου ήταν γρήγορα!

korinthiannews.gr