Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Άλλες δύο ομάδες... με πρόβλημα στις αδειοδοτήσεις τους

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός των δύο ομάδων του Νοτίου ομίλου (Κόρινθος και Χερσόνησος) είναι άλλες δύο ομάδες οι οποίες έχουν πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις τους στο πρωτάθλημα και είναι πολύ πιθανό να έχουν πρόβλημα εν όψει της νέας αγωνιστικής περίοδου.
Τα ονόματα των δύο συλλόγων δεν έχουν γίνει, ακόμα, γνωστά όμως δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ
Στο μεταξύ ραντεβού για προπόνηση στο γήπεδο έχουν οι παίκτες της Κορίνθου σήμερα το απόγευμα στις 17.00 , χωρίς να είναι σίγουρο αν θα πάνε όλοι οι παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ.
Ωστόσο, είναι άγνωστο αν θα υπάρξει «απαρτία». Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για το πρόβλημα που έχει η «Μπάρτσα» με την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, οι παίκτες δεν έχουν καμία ενημέρωση από τη διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.
Έτσι δεν αποκλείεται αρκετοί από αυτούς που έχουν απομείνει στο ρόστερ του συλλόγου να προτιμήσουν να καθίσουν στα σπίτια τους και να μην μεταβούν σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις για τη φετινή σεζόν!

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο "ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ"
Τέλος η FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, αποφάσισε ότι ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Πρωταθλητών του 1ου και του 2ου Ομίλου, προκειμένου να αναδειχθεί ο "ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" της FOOTBALL LEAGUE 2, θα διεξαχθεί πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.