Τρίτη 24 Μαΐου 2011

"Γιώργο γράφεις μαύρη σελίδα" - Ο Μίκης νιώθει χειρότερα σήμερα απ΄ότι... επί χούντας!

"Τα βάζεις με τον ελληνικό λαό”, θα έλεγε στον πρωθυπουργό εάν τον καλούσε στο Μαξίμου

“Τι θα έλεγες στον πρωθυπουργό, Μίκη, αν σε καλούσε στο Μέγαρο Μαξίμου;” ρώτησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης τον Μίκη Θεοδωράκη που ήταν προσκεκλημμένος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. “Θα του έλεγα ότι ο δρόμος που έχεις πάρει είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα. Γράφεις μια μαύρη σελίδα, παράτα τα πριν να είναι αργά. Τα βάζεις με τον ελληνικό λαό.” απάντησε o γνωστός μουσικοσυνθέτης.
O Mίκης που ηγείται του κινήματος ανεξάρτητων πολιτών,  Σπίθα, είπε  ότι ο  Παπανδρέου  διαλύει την κοινωνία και τον κοινωνικό ιστό και τόνισαν ότι  τον “τύλιξαν” οι εκπρόσωποι της Σχολής του Σικάγου, οι οποίοι καθοδηγούσαν και τον Ρήγκαν, τη Θάτσερ και τον Πινοσέτ.
Ο Μίκης είπε ότι η χώρα βιώνει τον απόλυτο εξευτελισμό, “μοιάζουμε να περιμένουμε τον δήμιο να μας αποτελειώσει… όλη η περιουσία μας είναι στο σφυρί… μας έχουν βάλει σε ένα τσουβάλι… και έχουν μια τρύπα για να αναπνέουμε την οποία ανοιγοκλείνουν”.
Υποστήριξε επίσης ότι “είναι ώρα να ξυπνήσει ο λαός, όλοι οι Έλληνες πατριώτες να γίνουν μια γροθιά” και ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα τον κάνει να νιώθει χειρότερα και από ότι ένιωθε επί χούντας, τον προσβάλλει ακόμα περισσότερο.

thebest.gr