Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μήπως τα ψηλοτάκουν​α μας χτυπούν στη φτέρνα;

Χθες το βράδυ ο Λαζόπουλος με το video ντοκουμέντο που έπαιξε στην εκπομπή του, απέδειξε αυτό που ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και ‘μεις κρυφό καμάρι.
Το παιχνίδι ο ΓΑΠ το είχε στημένο μήνες πριν.
Όλα όσα έχουν γίνει τους 18 μήνες αυτής της παρωδίας θιάσου που αυτό-προσδιορίζεται ως κυβέρνηση ήταν προαποφασισμένα για προφανείς λόγους:
Την διασπάθιση δημοσίου χρήματος (Τ+10, διαχείριση χρέους, Τιτανικός), την ενεχυρίαση κάθε περιουσιακού στοιχείου της χώρας (Όροι Δανειακής Σύμβασης-Μνημονίου) και τον τελικό εκμαυλισμό των συνειδήσεων των πολιτών της.
Απέναντι σε αυτή την λαίλαπα, την πρωτοφανή, ευθεία, επίθεση εναντίον της Χώρας και της Εθνικής Κυριαρχίας, είναι υποχρέωση η δημιουργία ενός Μετώπου όλων εκείνων των δυνάμεων που είναι απέναντι στις αιτίες με αυτά τα αποτελέσματα.
Ενός Μετώπου το οποίο θα έχει πρώτιστο σκοπό την αποκατάσταση των θεσμών και της Δημοκρατικής Λειτουργίας του Κράτους και της Λαϊκής Κυριαρχίας.
 Ενός Μετώπου στο οποίο όλες οι δυνάμεις που θα το απαρτίζουν θα συμφωνήσουν εκ των προτέρων ότι βασικός στόχος είναι η ριζοσπαστική αναδιάρθρωση των όρων της πολιτικής, η ουσιαστική κατάργηση της φυγόδικης ασυλίας, και η τιμωρία των ενόχων σε πραγματικό χρόνο.
 Το μνημόνιο του ΓΑΠ αποτελεί την κορωνίδα μιας αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς ολίγων.  Αριθμητικά, ηθικά και πολιτικά.
 Αυτή η διαδικασία ανατρέπεται μόνο με θεσμικές παρεμβάσεις που θα προσδώσουν στον πολίτη το αίσθημα του απολεσθέντος αισθήματος Δικαίου.
 Που θα του αποδώσουν ξανά την χαμένη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ μιας ΧΩΡΑΣ.
Μόνο όταν διαμορφωθούν αυτές οι συνθήκες θα μπορέσει να έχει βάση η οποιαδήποτε οικονομική πρόταση. 
Όποιο από τα υφιστάμενα πολιτικά σχήματα ή πρόσωπα μπει μπροστάρης στην προσπάθεια αυτή, θα δείξει ότι διαθέτει το απαραίτητο πολιτικό ΘΑΡΡΟΣ για οριστική και αμετάκλητη ρήξη με τις ολιγαρχίες (οικονομικές και κομματικές).
Έτσι θα απελευθερώσει το μεγαλύτερο προσόν του Έλληνα.
Το φιλότιμο.
Έτσι θα αποδείξει ότι τα ψηλοτάκουνα αποτελούν παρελθόν.

Κριός ο Πολιορκητικός