Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

"ΠΟΛΙΤΙΣΤΙ​ΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ" ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 33


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 33.pdf
Ένας κύκλος κλείνει...ένας νέος ανοίγει…
Μια νέα εφημερίδα γεννήθηκε!!
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ!
Η εφημερίδα, «Πολιτιστικό Βήμα Μεσινού» ενηλικιώνεται και αλλάζει. Κάθε ζωντανός οργανισμός ψάχνει, ανιχνεύει και μαθαίνει από την εμπειρία του.
Εν μέσω μιας κοινωνικής και πολιτικής συγκυρίας,
 το «Πολιτιστικό Βήμα Φενεού» πλέον, θα είναι στη διάθεση των Φενεατών μαχητικότερο, περισσότερο παρεμβατικό, με οξυμένη ερευνητική ματιά, αφουγκραζόμενο τους σφυγμούς μιας κοινωνίας βυθισμένης σε οικονομική κρίση, αλλά και κρίση
αξιών.
Στη νέα αυτή φάση, η εφημερίδα θα είναι πλούσια, αλλά όχι πληθωρική. Πλήρης ειδήσεων, αλλά όχι φλύαρη.
Το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ» δεν χαρίστηκε ποτέ και σε κανένα. Θα εξακολουθήσει να βαδίζει πάνω στον δύσκολο και τραχύ δρόμο της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας και μόνο. Σε αυτήν την προσπάθεια, οι μόνοι σύμμαχοι και φίλοι είναι οι αναγνώστες μας Φενεάτες . Κανείς άλλος. Η εφημερίδα αυτή δεν αλιεύει σε θολά νερά. Δεν το έκανε ποτέ. Δεν θα το κάνει και στο μέλλον.
Έτσι λοιπόν σας ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω έναν καινούριο κύκλο με το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ».  Με νέο  ιδιοκτησιακό καθεστώς, χωρίς τον ασφυκτικό βραχνά... του Συλλόγου, με πιο ελεύθερο στόμα... και λυμένα χέρια…..
 Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου δίχως να είναι στρατευμένος με όλους αυτούς που προσφέρουν ανιδιοτελώς στον Ορεινή μας Κορινθιακή Ελβετία, τον Φενεό. Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ αυτή τη σπουδαία εφημερίδα που προβάλλει τα χωριά μας στα πέρατα του κό­σμου, που αποτελεί την πραγματική φωνή του κάθε συνδημότη μας, είτε να μην κυκλοφορεί είτε να μην γνωρίζει επιτυχίες όπως τη συνηθίσαμε μέχρι σήμερα.

Ξεκαθαρίζω ότι η ενασχόλησή μου με τo «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ» θα είναι και πάλι ανιδιοτελής, όπως εξάλλου συνέβη και μέχρι σήμερα.

Πιστοί λοιπόν στο στίγμα της «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΑΣ» που θέλουμε όλοι, πιστοί στην ελευθερία της έκφρασης, στον πλουραλισμό των απόψεων και την αντικειμενικότητα, θα αποτελέσουμε και πάλι τους πρεσβευτές του Φενεού στα πέρατα της γης ή όπου υπάρχει Φενεάτικη οικογένεια…

 Σας καλώ να συνεχίσετε να στηρίζετε τη «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ», την εφημερίδα σας και να γίνετε όλοι σας συνεργάτες της. θα είναι χαρά όλων αν δούμε ιδιαίτερα νέους ανθρώπους των χωριών μας να δημοσιεύουν τις απόψεις τους για τον τόπο μας, φωτογραφίες από δραστηριότητες συνδημοτών και φίλων μας αλλά και κοινωνικά γεγονότα τα οποία είμαι σίγουρος ότι όλους μας ενδιαφέρουν...

ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ