Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Υποβιβάζεται ο Ηρακλής, άδεια σε Πανιώνιο

Στη Football League υποβιβάζεται ο Ηρακλής μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που απέρριψε επί της ουσίας την έφεση της ΠΑΕ και άρα δεν εγκρίνει πιστοποιητικό αδειοδότησης του «Γηραιού»!!!
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις...
1.
2. Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3. Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.
Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.
Να σημειωθεί ότι κανείς αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει αν ο Ηρακλής θα αγωνιστεί, πλεόν, στη Football League ή σε χαμηλότερη κατηγορία!!!

Βράζουν στη Θεσσαλονίκη για τον υποβιβασμό του Ηρακλή

Οργή και αγανάκτηση υπάρχει στο στρατόπεδο του Ηρακλή για την απόφαση της ΕΠΟ να απορρίψει και σε δεύτερο βαθμό τον φάκελο που κατέθεσαν οι άνθρωποι του «Γηραιού» για να εξασφαλίσουν άδεια, με συνέπεια τον υποβιβασμό στην Football League. Σε ανακοίνωσή τους, οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για «πρωτοφανές έγκλημα», ενώ αναφέρονται με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Αναλυτικά:

«Οι κύκλοι της διαπλοκής και της ανικανότητας, που έφτασαν στο αηδιαστικό ‘σήμερα’ το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έφτασαν μέχρι του σημείου να ολοκληρώσουν την κακόγουστη φάρσα τους εις βάρος του ιστορικότερου Συλλόγου, μετασχηματίζοντας τη γελοία φάρσα σε πρωτοφανές έγκλημα.

Οι διαπλεκόμενοι των κασετών, των στημένων αγώνων, οι ανεχόμενοι τη βία και οι, με κάθε τρόπο προαγωγοί της, οδηγούν στην έκρηξη τον κάθε νοήμονα Ελληνα φίλαθλο και πολίτη, όταν ανακηρύσσουν, με πλεόνασμα ξεδιαντροπιάς ως το ‘απόλυτο κακό του χώρου’ τον ΗΡΑΚΛΗ. Τον ΗΡΑΚΛΗ, ο οποίος, ακόμη και με τα πιο ατράνταχτα επιστημονικά στοιχεία των Οικονομολογικών γνωματεύσεων, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΙΩΣΙΜΟΣ, τον ΗΡΑΚΛΗ, που, μέσα από τα τεράστια προβλήματα, που έχει να διαχειριστεί, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΑΡΟΣ και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Αυτό ακριβώς έκριναν ως έγκλημα οι επιτροπές της ΕΠΟ και για αυτό, εδώ και δύο χρόνια απεργάζονταν το έγκλημα εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, του κόσμου και της ιστορίας του. Την αθλιότητά τους τη γνωρίσαμε, εμείς και το φίλαθλο πανελλήνιο. Καιρός, ίσως, να γνωρίσουν τα επίχειρα των κατάπτυστων αποφάσεών τους…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»
Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.