Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Άκυρη η μεταγραφή Μεϊμάρογλου στην Κόρινθο που κινδυνεύει και με υποβιβασμό! !

Στην ανάκληση του δελτίου του Χρήστου Μεϊμάρογλου προχώρησε η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ. Ο ποδοσφαιριστής της Κορίνθου είχε μεταπηδήσει στην Κόρινθο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο η μεταγραφή του είναι άκυρη. Μάλιστα, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι η ΕΙΜ αποφάσισε την ανάκληση του δελτίου του Μεϊμάρογλου, όπως έγινε με αυτά των Χουστουλάκη, Μπένου, Μαρίνου και Τσουλάκου λόγω του ζητήματος που έχει προκύψει με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της "Μπάρτσα".

Ο φόβος υποβιβασμού της Κορίνθου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα είναι ορατός, εξαιτίας της υπόθεσης με τις πλαστές ενημερότητες. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που η απόφαση υποβιβασμού για τον Ηρακλή παραμείνει, τότε θα έχει δημιουργηθεί δεδικασμένο και η Κόρινθος το πιθανότερο είναι να μην την... γλιτώσει!
Από την πλευρά τους παράγοντες της ομάδας τονίζουν πως από τη στιγμή που η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα, τότε ο υποβιβασμός ίσως και να είναι η μοναδική λύση για να διαγραφτούν τα χρέη.