Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σύλληψη 41χρονου με έξι κιλά χασίς σε χωριό της ΚορινΘίας

Άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου συνέλαβαν έναν 41χρονο στο  χωριό Παραδείσι , γιατί, σε κατ' οίκον έρευνα, βρήκαν και κατάσχεσαν  μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.ποσότητα χασίς Εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας, παλαιού και νέου τύπου, αλλά και το μηχάνημα το οποίο μετέτρεπε το χασίς σε πλάκες!
Σε δελτίο τύπου  της Αστυνομικής Διεύθυνση Κορινθίας  αναφέρεται:
 «Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνελήφθη ένας άνδρας Ελληνικής υπηκοότητας ετών γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους -5.903- γραμμαρίων.
Μία ζυγαριά ακριβείας. Μία ζυγαριά παλαιού τύπου (σιδερένια). Ένας σιδερένιος συμπιεστής κάνναβης. Μία ξύλινη κρισάρα. Μία ξύλινη πίπα για χρήση κάνναβης.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα  οδηγηθεί  ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου».
Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της ασφάλειας Κορίνθου οι οποίοι αξιοποίησαν κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες που είχαν!
Ο 42χρονος τις επόμενες ώρες θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα!

ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Τέλος από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου συνελήφθη το διήμερο που πέρασε ένας 25χρονος στην περιοχή της Κορίνθου με 2 γραμμάρια κοκαΐνης! Πρόκειται γιά 25χρονο ποδοσφαιριστή ομάδας που έκανε πρωταθλητισμό στο Νομό και φέτος ανέβηκε κατηγορία.