Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αναψαν τα αίματα στο Αίγιο. Επαφές με Κουρμπανά

Από μεγάλη ένταση, που κάποια στιγμή ξέφυγε και έφτασε μέχρι και στον προπηλακισμό ανθρώπου της διοίκησης, στιγματίστηκε η γενική συνέλευση του Παναιγιάλειου. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και κάποια στιγμή τα... αίματα άναψαν, με οπαδούς των «μελανόλευκων» να επιτίθενται στον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας ΓιάννηΜοσχοχωρίτη δέχτηκε επίθεση (τον κατηγόρησαν για τη δημοσίευση ανακοινώσεων χωρίς να είναι ενήμερη η διοίκηση) και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα πολιτιστικού κέντρου όπου γινόταν η συνέλευση, καθώς είχε αίματα στο κεφάλι.
Από την μήνιν των παρευρισκομένων δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Λευτέρης Τρούλλης, που έδωσε το «παρών» στη συνέλευση, όπως και ο πρώην προπονητής Στρατής Μαστροκυριάκος, με τον πρώτο επίσης να οδηγείται στην έξοδο με άκομψο τρόπο.

Εν μέσω της τεταμένης ατμόσφαιρας ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Παπαπέτρου, όρισε το μπάτζετ της νέας σεζόν στα 400.000 ευρώ και έθεσε ως αγωνιστικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
Ακόμη δήλωσε ότι το μπάτζετ υπολογίζεται στα 400.000 ευρώ, το νέο Δ.Σ. της υπό σύσταση ΠΑΕ θα είναι 11μελές, ενώ αναφέρθηκε στη δημιουργία της θυγατρικής της Ζήριας που θα μετονομαστεί σε «Παναιγιάλειος 1927». Για το θέμα του προπονητή τόνισε πως έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον Νίκο Κουρμπανά, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία, ενώ, τέλος, άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές με τον τεχνικό της ομάδας Νέων των πρωταθλητών, Σίνισα Γκόγκιτς, για κάποιους ποδοσφαιριστές.


ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Την οριστική απόφαση για τα αν τελικά ο Ηρακλής παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ περιμένουν οι παίκτες της Κορίνθου, καθώς το εν λόγω θέμα θα επηρεάσει και τον σύλλογο του Ισθμού.
Συγκεκριμένα, αν ο «Γηραιός» υποβιβαστεί, τότε θα δημιουργηθεί δεδικασμένο και έτσι η Κόρινθος πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό της στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Πάντως η συγκεκριμένη… υπόθεση θα χρειαστεί ακόμα αρκετές ημέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει.