Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Προβληματισμός στην "Μπάρτσα" , Προς αναζήτηση προπονητή ο Παναιγιάλειος

Στην Κόρινθο το τελευταίο διάστημα επικρατεί προβληματισμός, αναφορικά με την πορεία της ομάδας και δεν μπορούν να καταλάβουν στην "Μπάρτσα" πως από εκεί που δεν έχανε με τίποτα ξαφνικά έχει φέρει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Τα οποία ουσιαστικά έβγαλαν και την Κόρινθο από το "παιχνίδι" της ανόδου στην football league,ειδικά μετά την ήττα στο Ρουφ, αν και στην ομάδα φαίνεται πως θα διεκδικήσουν μέχρι και την τελευταία τους ελπίδα την άνοδο.
«Δυστυχώς δεν είχαμε βάλει γερά θεμέλια για να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Τώρα πιστεύω ότι τώρα πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Θεωρώ η φετινή χρονιά δεν είναι χαμένη. Το κέρδος μας ήταν ότι βγήκαν ορισμένα παιδιά που είναι το μέλλον του συλλόγου, όπως ο Μπιτσάκος, ο Ζάρκος και ο Νικολάου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη βοήθεια του»τόνισε με δηλώσεις του ο Νίκος Κουρμπανάς. Παράλληλα, ανέλαβε εκ νέου το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης αλλά ξεκαθάρισε ότι είναι νωρίς για να αποφασίσει για το μέλλον του.
Επανέρχονται την επόμενη Τετάρτη κόντρα τον Απόλλωνα οι Ντόμας και Παυλίδης που εξέτισαν και πιθανότατα ο Νικολάου

Επαφή με Παντελίδη στο Αίγιο  διάψευση για Βλαστό!
Η διοίκηση του Παναιγιαλείου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει από τώρα την ομάδα για τη νέα σεζόν, αφού πλέον το όνειρο της ανόδου έχει χαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες την ομάδα έχουν έρθει σε επαφή με τον Σάββα Παντελίδη ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο του Εθνικού. Παράλληλα, ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Παπαπέτρου, προχώρησε σε διάψευση περί ενδιαφέροντος για τον Γιώργο Βλαστό ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τη τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου και μάλιστα με επιτυχία, αφού ήταν ο προπονητής με τον οποίο η ομάδα πήρε την άνοδο από τη Δ' Εθνική.