Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο Κουρμπανάς για Κόρινθο : «Ουσιαστικές κινήσεις και στο τέλος ταμείο»

Ο προπονητής της Κορίνθου, Νίκος Κουρμπανάς, μίλησε στον Sentra 103,3 για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε επίσης σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο...

Για την Κόρινθο:
«Η ομάδα έπρεπε να βγει από το τέλμα. Θέσαμε από την αρχή της χρονιάς ως στόχο τον πρωταθλητισμό, πράγμα που δεν είναι εύκολο. Οι διαφορές στην κατηγορία είναι πολύ μικρές και ως συνέπεια αυτού το πρωτάθλημα στην κορυφή είναι αρκετά συναρπαστικό. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά και να κάνουμε στο τέλος ταμείο. Τον Γενάρη θα κάνουμε λίγες και προσεγμένες προσθήκες, καθώς είναι πάντα ρίσκο οι μεταγραφές Ιανουαρίου. Θα κάνουμε ουσιαστικές κινήσεις και με προσοχή».

Για τους Ζάρκο και Νικολάου και το ενδιαφέρον της Σάλκε:
«Αυτά είναι δύο ταλέντα. Βέβαια όλα αυτά προέρχονται από τους μάνατζερ. Τα παιδιά έχουν μέλλον, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να φτάσουν τόσο μακριά. Θα πάνε να δοκιμαστούν, ίσως μας λείψουν για κάποιες μέρες. Προέρχονται από τοπικά και δεν είναι τόσο πολύ γνωστοί, αλλά είναι θέμα χρόνου να τους μάθουν και στον ελληνικό χώρο. Και οι δύο είναι καλοί παίκτες και ακόμα κι αν δεν υπήρχε το όριο ηλικίας στην κατηγορία, θα τους χρησιμοποιούσα. Το ταλέντο είναι ταλέντο και παίζει πάντα ανεξαρτήτως ηλικίας».

Για τον Παναθηναϊκό:
«Η διοίκηση της ομάδας έπρεπε να διαχειριστεί διαφορετικά την κρίση. Δεν έπρεπε να υπάρχει τόσος αναβρασμός μετά από μία ήττα. Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα. Δεν χάνεται ο Παναθηναϊκός με μία ήττα, ούτε φτιάχνεται με μία νίκη. Η πίεση υπάρχει πάντα σε «μεγάλες» ομάδες. Πάντα όμως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Τα πάντα κινούνται με βάση τα αφεντικά. Η διαφορά ήταν όταν έπαιζα εγώ στον Παναθηναϊκό, ότι είχαμε περισσότερους Έλληνες παίκτες και προσπαθούσαν να ανεβάσουν ψυχολογικά την ομάδα, μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τώρα με τους πολλούς ξένους δεν υπάρχει χημεία, η ψυχολογία είναι διαφορετική και δεν καταλαβαίνουν τις απαιτήσεις του κόσμου. Υπάρχει διαφορά στην νοοτροπία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τώρα αποδεικνύεται το πόσο είχε προσφέρει η οικογένεια Βαρδινογιάννη».

Για τον Πανιώνιο:
«Ο Πανιώνιος δεν θα έχει πρόβλημα να σωθεί, αλλά θα μπορούσε να είχε καλύτερη πορεία τα τελευταία χρόνια διότι δεν είχε διοικητικά προβλήματα».

sentragoal.gr