Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ 5 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ του Δήμου ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Ορίστηκαν οι 5 Αντιδήμαρχοι για τη διετία 2011 -2013 στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης που είναι οι εξής:

Περιφέρεια Ευρωστίνης: o Ανδρέας Καραβάς
Διοικητικά – Οικονομικά – Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: o Διονύσιος Λογοθέτης
Περιβάλλον –Καθαριότητα: o Περικλής Μενούνος
Έργα: o Γεώργιος Γκιόκας
Πολιτισμός: η Αλεξάνδρα Αδαλάκη-Κόρκα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 Αντιδήμαρχοι

ΚΑΡΑΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο Ανδρέας Καραβάς γεννήθηκε στα Ροζενά Κορινθίας το 1958, όπου κατοικεί μόνιμα μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την νηπιαγωγό Κωνσταντίνα Γιαλαμά και έχουν δύο Παιδιά Είναι υπάλληλος του Ι.Κ.Α. Δερβενίου. Συνδικαλιστής στο χώρο του Ι.Κ.Α. από το 2000 έως σήμερα.Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Ευρωστίνης τις περιόδους 1999- 2002 & 2007-2010. Ενεργός πολίτης με γνώση των προβλημάτων του τόπου του δεσμεύεται να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας.

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο και κατοικεί στο Μελίσσι. Είναι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας, και επί 20 χρόνια διευθυντικό στέλεχος της. Δημοτικός Σύμβουλος από 1/1/2003, αντιπρόεδρος για 2 χρόνια και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου τα τελευταία 6 χρόνια.

ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Δασολόγος Δασαρχείου Ξυλοκάστρου Γεννήθηκε στο Ρέθι Κορινθίας το 1969. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από 1/1/2007, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου από 1/1/2009 έως σήμερα, υπεύθυνος των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου. Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου προστασίας του δάσους «Κυλλήνιος Άδωνις».

ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1970 στη Ρίζα όπου και διαμένει μόνιμα. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ασχοληθεί ενεργά από 24 ετών. Τέσσερα χρόνια σύμβουλος πριν το πρόγραμμα «Καποδίστριας». Από το 1998 έως σήμερα, δώδεκα χρόνια πρόεδρος του χωριού του, από τα οποία τα οχτώ υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ξυλοκάστρου. Η πείρα αυτών των χρόνων και το πείσμα που τον διακρίνει τον βοηθούν να προχωρήσει για την καλύτερη αξιοποίηση του τόπου του.

ΑΔΑΛΑΚΗ - ΚΟΡΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Πουλίτσα της Βόχας από αγρότες γονείς. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών και από το 1987 ασκεί την ελεύθερη Δικηγορία. Μόνιμη κάτοικος Ξυλοκάστρου από το 1991 που παντρεύτηκε τον Κώστα Αδαλάκη , Γεωπόνο – Υποδιευθυντή Α.Τ.Ε Κορίνθου. Μετέχει σε συλλόγους γονέων πολιτιστικούς και οικολογικούς και στη θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.