Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Δημοσκόπηση Pulse: 13% μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ! - Το 76% κατα της συμφωνιας

pulse-anagogi Δημοσκόπηση Pulse: 13% μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αρνητικά αξιολογούν οι πολίτες τη συμφωνία με τα μέτρα και τα αντίμετρα, σε ποσοστό 76%, έναντι 16% που την αποτιμούν θετικά, σύμφωνα με δημοσκόπηση Pulse για λογαριασμό του Action24.

pulse-prothesi Δημοσκόπηση Pulse: 13% μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ!
Στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε απόψε στην εκπομπή Evening Report του Γιώργου Κουβαρά, η ΝΔ συγκεντρώνει 30% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ, διευρύνοντας την διαφορά των δύο κομμάτων κατά μία μονάδα, συγκριτικά με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα.
Ακολουθεί η ΧΑ με 7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5% και το ΚΚΕ με 6%. Εκτός Βουλής μένουν Ποτάμι και ΑΝΕΛ με 1,5%, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου συγκεντρώνει 2%.
 
pulse-anagogi Δημοσκόπηση Pulse: 13% μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ!Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά ανεβαίνει στο 14%, καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει 33%, έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ.
Πολύ μεγάλη είναι η διαφορά (47 μονάδες) υπέρ της ΝΔ στην παράσταση νίκης: συγκεντρώνει ποσοστό 64% έναντι 17%, που εκτιμούν ότι θα βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης (34%), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 19%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 43%.