Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων: Ψευδές δελτίο ΤύπουΑποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια του ψευδούς και συκοφαντικού δελτίου Τύπου το οποίο φέρεται να έχει αποσταλεί από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη, προς συγκεκριμένο Μέσο ενημέρωσης και δημοσιεύτηκε υπό τη μορφή σχολίου στις 24 Μαΐου 2017 και ώρα 1:32 π.μ. σε ανάρτηση του ειδησεογραφικού ιστότοπου loutrakiblog με τίτλο «Σπύρος Καραβούλης στο loutrakiblog: "Κύριοι, βάλαμε επικοινωνιακό αυτογκόλ με τις τσούχτρες"», σας ενημερώνουμε ότι ουδέν δελτίο Τύπου έχει συγγραφεί και αποσταλεί από το γραφείο Τύπου και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, να προσκομίσει και να παρουσιάσει το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Η ανάρτηση του συγκεκριμένου δελτίου Τύπου αφορά σε σκοπιμότητες των συντακτών του, του μέσου που επέτρεψε να δημοσιευτεί και δεν έλεγξε πρώτα την πηγή από την οποία προέρχεται ως όφειλε, καθώς επίσης, των υπόλοιπων τοπικών ΜΜΕ που το αναδημοσίευσαν και ο Δήμος και ο Δήμαρχος επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματος τους λόγω της συκοφαντικής δυσφήμησης που υφίστανται.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ