Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ


Στην αποσύνθεση του πολιτικού συστήματος και στην κατάλυση της δημοκρατίας, της επαφής λαού με εξουσία, ελπίζει πια ο αποτυχημένος Αλέξης Τσίπρας. Δέσμιος ο ελληνικός λαός σε μία πραιτωριανή μειοψηφία, απροσδιόριστης ιδεολογίας ιδιοτελούς σκοπού, οδεύει κάθε μέρα όλο και πιο κοντά προς το κρεματόριο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Ύφεση, αναξιοκρατία, απογοήτευση, αθεΐα, εθνική διάβρωση και κοινωνικό μαρασμό φέρνει καθημερινά η διακυβέρνηση του κ.Τσίπρα που στο Νταβός αναζητά πίστωση πολύτιμου χρόνου για να ολοκληρώσει το καταστρεπτικό του έργο αυτό της διάλυσης της Ελλάδας.

Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κέντρου ξαφνικά μπήκαν σε βέρτιγκο ηγεσίας και προσανατολισμού για να αντιστρέψουν την πόλωσή τους από το λαό. Έναν λαό που πλειοψηφικά και μαζικά οδεύει προς τον κρητικό Κυριάκο Μητσοτάκη από αίσθημα αυτοσυντήρησης στη λαίλαπα Τσίπρα.

Μία καταιγίδα που ο ίδιος προκάλεσε έντεχνα και προσπαθεί συνεχώς να αποδώσει σε άλλους, σε κάποιον Σόιμπλε, για να υπηρετήσει τους ανθέλληνες που επί δεκαετίες εργάζονται για τον διαμελισμό της Ελλάδας επιλέγοντας ένα προς ένα τα προσωπεία πίσω από τα οποία κρύβουν τα πρόσωπά τους.

Το Grexit, ο διακαής πόθος Τσίπρα, δεν θα είναι απόφαση κάποιων ξένων. Είναι η θανατική καταδίκη της Ελλάδας, η επιστροφή της στα χρόνια της Οθωμανικής υποδούλωσης που επιζητεί η ντόπια μαφία των 500ευρων και ματαίως προσπαθεί τόσα χρόνια. 

Οι δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν την απώλεια της ηθικής βάσης διακυβέρνησης της χώρας και σύντομα θα γίνουν απαγορευτικές για τα διεθνή κέντρα λεηλασίας της Ελλάδας διατήρησης του κ.Τσίπρα στην εξουσία. Απελπισμένα υφαίνονται τη διάλυση του Ποταμιού και τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Μόνο την Ένωση Κεντρώων κατάφεραν να τηνκάνουν να προσκυνήσει την διαπλοκή και να εκδίδει σήμερα ανακοινώσεις πολιτικής και δημοκρατικής εκπόρνευσης για καταχρεωμένα ιδιωτικά κανάλια. Ο κ.Λεβέντης προδίδει τους ψηφοφόρους του και εμπορεύεται τους Νόμους για λίγο ευτελές πολιτικόlifestyle. Σύντομα θα συναντήσει τους πολιτικούς μίας χρήσης κ.κ. Καρατζαφέρη και Κουβέλη.

Ο κ.Τσίπρας στο Νταβός χωρίς γραβάτα συναλλάσσεται την πολιτική του ύπαρξη, την κοινωνική επιβίωση της ελληνικής παράγκας με μία μη δημοκρατική αντικατάστασή του. Με τεχνοκράτες της διαβολής της δημοκρατίας. Με τον αποκλεισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη μεταρρύθμιση της Ελλάδας εις όφελος του απλού λαού, της ευημερίας των Ελλήνων. Με την άρνηση διεξαγωγής νόμιμων εκλογών.

Στην εποχή της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, της τεχνητής νοημοσύνης στην παραγωγή, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της αναβάθμισης της υγείας των ανθρώπων, ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει την παγίδα του θανάτου της Ελλάδας. 

Εις μάτην. Κάποιοι από ψηλά που βλέπουν τα σχέδια των ανθρώπων ΣΑΝΕΛ, φορώντας γραβάτα, γελούν...

thedayaftergr.blogspot.gr