Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Νίκησε 2 - 0 ο ΠΑΟ Λουτρακίου μέσα στον Ξυλόκαστρο τον Ηρακλή στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Κορινθίας

Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Κορινθίας ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου έχασε εντός έδρας 0 - 2 από τον ΑΟ Λουτράκι .  Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κολιμάδη παρά την ήττα τους  έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων σε κακό αγωνιστικό τερέν λόγω καιρικών συνθηκών

 Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τους οράνιε,στο 22 ΄, όταν ο Παπουτσής έκανε το γύρισμα, και ο Παπαναστασίου από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Σελμανάι έκανε νέο γυρισμα στην μικρή περιοχή με τον Παπαναστασίου να πλασάρει και να σημαδεύει για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 30΄ σε σέντρα του Παπαναστασίου, ο Καλύβας δεν καταφέρε να απομακρύνει και ο Ζερβός με πλασέ από το σημείο του πέναλντι νίκησε τον Φραντζή για το 0-1.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ωραία αντεπίθεση των οράνιε με τον Αποστολάκη να κάνει το γύρισμα στο σημείο του πέναλντι και τον Σελμανάι με δυνατό σουτ, παρά την προσπάθεια του Φραντζή να σημειώνει το 0-2.
 Σουτ του Παπουτσή στο 36΄από τα 25 μέτρα στο οριζόντιο δοκάρι του Φραντζή, ενώ στο 39΄ ακυρώνεται γκολ του Σελμανάι ως οφσαϊντ. Σωστή υπόδειξη του βοηθού.
Στην επανάληψη (56") ο αγώνας διακόπηκε για 14 λεπτά λόγω τραυματισμού του δεύτερου βοηθού. 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΦΡΑΝΤΖΗΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ, ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑΣ, ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ Γ., ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ Κ., ΠΙΕΤΡΙ, ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΑΛΟΥΣΗ, ΜΑΝΩΛΗΣ ( 67΄ΜΑΞΟΥΤΗΣ), ΣΙΩΖΟΣ (84΄ΜΑΡΓΕΛΗΣ) , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ( 65΄ΚΩΒΑΙΟΣ), ΣΙΩΚΟΣ  ( 76΄ΜΑΥΡΕΛΗΣ) , ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ), ΤΣΩΚΟΣ, ΣΕΛΜΑΝΑΪ, ΜΑΓΓΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΖΕΡΒΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ