Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας: Να μας λείπουν οι συμβουλές των παραδομένων

Καλαμάτα
Τσίπρας: Να μας λείπουν οι συμβουλές των παραδομένωνΣκληρή επίθεση στη ΝΔ και τον Β.Μεϊμαράκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα.

«Δεν δεν χρειαζόμαστε τις παραινέσεις τους, δεν χρειαζόμαστε τη στήριξη και τη συνεργασία τους. Να μας λείπουν οι συμβουλές των παραδομένων. Που σήμερα μας κουνούν και το δάχτυλο από πάνω γιατί δε καταφέραμε μέσα σε έξι μήνες να βγάλουμε το λαό έξω από το λάκκο που αυτοί 40 χρόνια έσκαβαν και τον έριξαν μέσα» είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός, «αλλά το οχυρό της μάχης για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την προοπτική. Είναι το οχυρό μάχης ενάντια στα μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που θέλουν να επιστρέψουν για να πάρουν εκδίκηση. Και αυτό το οχυρό δεν θα το παραδώσουμε.»

Ο τέως πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι σαφείς οι διαφορές του κόμματός του από τη ΝΔ: «Από τη μια μεριά οι δυνάμεις της χρεοκοπίας, οι δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής, των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, οι δυνάμεις της ολιγαρχίας με επικεφαλής την ΝΔ και τον κύριο Μεϊμαράκη.

» Και από την άλλη μεριά οι δυνάμεις της εργασίας, της ισότητας, της διαφάνειας, του αγώνα κόντρα στην διαφθορά, στη φοροδιαφυγή με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και δεν θα γίνουμε ποτέ ίδιοι.»
Newsroom ΔΟΛ