Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Καλλονή με εννιά... έριξε φάπα στο 95' στον Αστέρα

Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης LIVE Ο Αστέρας ήταν καλύτερος της Καλλονής, την οποία κατάφερε να περιορίσει στο μισό γήπεδο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα. Προηγήθηκε 1-0 με πέναλτι, αλλά οι γηπεδούχοι, παρόλο που έπαιζαν με εννέα πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο 95'!   
Καλό ρυθμό είχε ο αγώνας στα πρώτα 25 λεπτά... Αρχικά μπήκε πιο δυνατά ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα το παιχνίδι ισορρόπησε, καθώς και οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες.
Η σημαντικότερη ευκαιρία του Αστέρα σε αυτό το χρονικό διάστημα ήταν στο 5', όταν απέκρουσε ασταθώς ο Χογκ δυνατό σουτ του Μπερτόλιο και στην επαναφορά το σουτ του Μάσα πέρασε ξυστά από το δοκάρι και βγήκε άουτ (βρισκόταν σε θέση οφσάιντ).
Στο 13'  είχε καλή ευκαιρία η Καλλονή, όταν ο Γκοϊάν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Γεωργίου, μετά από σέντρα του Μανούσου από δεξιά. Εξι λεπτά μετά, στο 19' ο Αντέτζο απομάκρυνε σωτήριαμ ενώ βρίσκονταν πολλοί φιλοξενούμενοι στην περιοχή και μόλις πριν ο Φούντας δεν είχε καταφέρει να βρει την μπάλα. 
Οπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο ο Αστέρας έχει μπήκε πιο δυνατά... Η Καλλονή δυσκολευόταν να ανέβει πάνω από τη σέντρα και το παιχνίδι των φιλοξενούμενων την περιόριζε σημαντικά. Οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους επιθετική... εμφάνιση μετά το 13' στο 66'! Το σουτ του Μανούσου δεν ήταν επικίνδυνο και δεν δυσκόλεψε τον Κοσίτσκι.
Οι αλλαγές του Βεργέτη, ανέβασαν κι άλλο επιθετικά τον Αστέρα, ο οποίος στρίμωξε επικίνδυνα την Καλλονή μετά το 70'. Ηταν στραβό το κλήμα για τους γηπεδούχος, έχασαν και με δεύτερη κίτρινη τον Κεϊτά στο 79' και έτσι απέκτησε πλεονέκτημα ο Αστέρας. Στο 83' οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι, καθώς ο Ούκα ανέτρεψε τον Γιάννου στην περιοχή... Ο Ούκα βγήκε εκτός αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η Καλλονή έμεινε με εννέα παίκτες και ο Γιάννου σκόραρε στο 84' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι κάνοντας το 0-1.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση του πέναλτι, αλλά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη... Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ανέβηκαν όλοι στην περιοχή του Αστέρα. Μέχρι κι ο Χογκ που επιχείρησε σουτ στη φάση που η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ... Το εκτέλεσε ο Μπαργκάν και με κεφαλιά ο Αναστασιάδης ισοφάρησε σε 1-1 στο 95' και έδωσε στην ομάδα του μεγάλη ανάσα.
Καλλονή:
Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου (63' Μπαργκάν), Σάμπα (57' Κλαντρούμπσκι), Τσαμπούρης (82' Βαλλιός), Μανούσος.
Αστέρας Τρίπολης:
Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81' Τσοκάνης), Μάσα (59' Παπαδόπουλος), Φούντας (68' Χαμντανί), Μπερτόλιο, Γιάννου.