Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Πέτρος Τατούλης «Ο κ. Τσιρώνης εκπροσωπεί λογικές οπισθοδρόμησης και αναχρονισμού» - «Οδηγούμε την Πελοπόννησο στην προοπτική και την ελπίδα»



Ο υποψήφιος βουλευτής με το Σύριζα και εκπρόσωπος των Οικολόγων επιχειρεί για μία ακόμη φορά να εμφανίσει τον εαυτό του ως «προστάτη» των συμφερόντων των Πελοποννησίων πολιτών.
Ο διορισμένος αναπληρωτής Υπουργός της συγκυβέρνησης Σύριζα – ΑΝΕΛ οφείλει να γνωρίζει ότι οι Πελοποννήσιοι πολίτες με πολύ ισχυρή λαϊκή εντολή επέλεξαν για δεύτερη φορά τον κ. Πέτρο Τατούλη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και την πλειοψηφούσα παράταξη Περιφερειακή αρχή, για να υλοποιήσουν το σχεδιασμό τους.
Το σχέδιο της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπηρετεί αποκλειστικά το δημόσιο συμφέρον, όπως άλλωστε τεκμηριώνεται απ’ όλες τις θετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, και βρίσκεται μακριά από λογικές συντεχνιακών συμφερόντων ή μικροπολιτικών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.
Υπερασπιζόμαστε σθεναρά το συμφέρον των Πελοποννησίων πολιτών και οδηγούμε με σταθερά βήματα την Πελοπόννησο στην ελπίδα και την προοπτική, απορρίπτοντας ενώπιον των πολιτών κάθε συμπεριφορά οπισθοδρόμησης και αναχρονισμού, όπως εκφράζεται από τον κ. Τσιρώνη.    

υ.γ. οφείλει ο κ. Τσιρώνης να κάνει απολογισμό της θητείας του στο Υπουργείο και να ενημερώσει πόσες αποφάσεις υπέγραψε, όπως επίσης για τις εταιρείες που συνεργάζεται.