Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

To 1o Toυρνουά Soccer Schools του Ατρόμητου Αθηνών «Τάκης Μιχαλέτος» στην Κορινθία

129232 
Με σύνθημα «είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου, το 1ο Τουρνουά Δικτύου Σχολών Ατρόμητου, αφιερωμένο στη μνήμη του επί σειρά ετών Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τάκη Μιχαλέτου που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.
Στο τουρνουά, την ευθύνη του οποίου έχει ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου, φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο. Θα λάβουν μέρος συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου και τοπικές ομάδες από το νομό Κορινθίας.
Συγκεκριμένα συμμετοχή δήλωσαν οι εξής ακαδημίες : Champions The Soccer Academy (Kύπρος), Ακαδημία Σερπάνου, ΑΟ Μυκόνου, Ελλάς Βέλου, Ευκλείδης Μεγάρων, Δύναμη Ασπροπύργου, Νέα Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου, ΑΟ
Κουβαρά, ΠΑΣ Νάξου, ΑΟ Λουτρακίου, Πέλοψ Κιάτου
Οι αγώνες  θα διεξαχθούν στα γήπεδα Λουτρακίου (Θώδειο), Ισθμίων, Αγίων Θεοδώρων.
Περισσότερα από 500 παιδιά συμμετέχουν  σε ένα τουρνουά γνωριμίας μεταξύ των τεχνικών επιτελείων των συνεργαζόμενων σχολών  και των ποδοσφαιριστών τους που ανήκουν πλέον στην «οικογένεια» του Ατρόμητου. Θα  αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου μέσα σε πνεύμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εν όψει της ολοκλήρωσης της σεζόν 2014 – 15.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με την άμεση στήριξη του Δήμου Λουτρακίου, ιδιαίτερα  του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Τάσου Σακελλαρίου και του Προϊστάμενου του Τμήματος Αθλητισμού Αργύρη Παναγιώτη
Σημαντικό ρόλο στην καλύτερη οργάνωση του τουρνουά έχουν οι ακαδημίες Ελλάς Βέλου και Νέα Αθλούπολη που ανήκουν στο Δίκτυο Σχολών μας, ο ΑΟ Λουτρακίου καθώς και το «Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο».
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ FC