Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ν. Φερόε - Ελλάδα: Η τελευταία ευκαιρία της Εθνικής...

Ν. Φερόε - Ελλάδα: Η τελευταία ευκαιρία της Εθνικής... 
 Η Εθνική θέλει να βάλει τέλος στην περιπέτεια που πέρασε, όχι μόνο για να φτάσει στα Νησιά Φερόε, αλλά και σε αυτή που η ίδια έχει θέσει εαυτόν τους τελευταίους μήνες. Απόψε, κόντρα στα Φερόε (21.45, ΕΡΤ1, OTESPORT1), οι διεθνείς μας έχουν μόνο μία επιλογή. Την πρώτη νίκη στα προκριματικά του Euro 2016.
Ο Σέρχιο Μαρκαριάν δήλωσε χθες πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, και αυτό πρέπει να δείξει και στο γήπεδο. Κόντρα σε μία δεδομένα κατώτερη ομάδα, που όμως ανάγκασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην ταπεινωτική ήττα, το Νοέμβριο στο "Καραϊσκάκης".

Ο Ουρουγουανός τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Σταφυλίδη στα άκρα της άμυνας και τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο στο κέντρο αυτής.

Η αμυντική πεντάδα έχει κλειδώσει, αυτό όμως δε συμβαίνει και πιο μπροστά. Ο Σάμαρης λογικά θα πάρει φανέλα βασικού ως εξάρι, με τον Κονέ να τον πλαισιώνει. Ο τρίτος των χαφ δεν είναι "δεδομένος", και τη θέση διεκδικούν Ταχτσίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Ο Λάζαρος "χτυπά" κι άλλη θέση στο αρχικό σχήμα, αυτή του αριστερού εξτρέμ, εκεί όπου συναγωνίζεται με τον Νίκο Καρέλη. Δεξιά θα βρεθεί ο Γιάννης Φετφατζίδης, και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον πάτο του ομίλου της, με μόλις 2 βαθμούς σε 5 αγώνες. Τα Φερόε βρίσκονται μια θέση παραπάνω με 3 βαθμούς, αυτούς που πήραν απέναντι στην Ελλάδα, δηλαδή.