Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Άγριο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών- ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια πιάστηκαν, στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» Παναγιώτης Γρηγοριάδης με τον πρόεδρο της «Αρωγής» Νίκο Γκασούκα, ενώ στη συμπλοκή ενεπλάκησαν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα δύο άτομα είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο, με βαριές κουβέντες εκατέρωθεν, το οποίο οδήγησε σε μπουνιές και γενίκευση της σύρραξης . Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου αλλά οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τους πιο θερμόαιμους δημοτικούς συμβούλους.


Η βίαιη τροπή στην εξέλιξη του δημοτικού συμβουλίου οφείλεται στην αντιδικία που είχε ο κ. Γρηγοριάδης με μερίδα συμβούλων της συμπολίτευσης σχετικά με το θέμα της πληρωμής για την τοποθέτηση των αγωγών ακαθάρτων στην περιοχή του Μεσονυχίου.

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της «Νέα Δύναμη» ο οποίος συνηθίζει να χρησιμοποιεί κοφτερή γλώσσα , με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, προκάλεσε την έντονη αντίδραση δημοτικών συμβούλων και συνέτεινε στη όξυνση του κλίματος που εκδηλώθηκε με τον καυγά και τη χειροδικία των δύο αντρών.

Αμέσως μετά ο κ.Γρηγοριάδης αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο συνέχισε αποφασίζοντας την αποβολή του από τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ενώ στηλίτευσε τέτοιου είδους συμπεριφορές, διαχωρίζοντας την πολιτική τοποθέτηση από τον τραμπουκισμό και τη λεκτική βία. -

.airetos.gr/