Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωσε Ντουντου ο Αστέρας Τρίπολης

Ανακοίνωσε Ντουντου ο Αστέρας Τρίπολης 
 Ποδοσφαιριστής του Αστέρα θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Εντουάρντο ντος Σάντος Λίμα (Ντουντού) όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης.
Συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας υπέγραψε με τον Αστέρα Τρίπολης ο Εντουάρντο Ντος Σάντος Λίμα (Ντουντού).

Ο 26χρονος μέσος πήρε μέρος τις τελευταίες προπονήσεις των Αρκάδων για την σεζόν 2014-15 και άφησε θετικές εντυπώσεις στο τεχνικό τιμ.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: «Ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Eduardo dos Santos Lima (Dudu). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1989 στη Βραζιλία και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην São Bernardo. O Dudu Lima υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ενώ συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2014-2015, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: «Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και έκαναν όλα όσα έπρεπε για να έρθω στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό που ξέρω για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια παίζει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν».

Η έως τώρα καριέρα του Ντουντού:

2011 RD Brasil - 11
2012 (Α) São Bernardo - 14
2012 (Β) Chapecoense de Futebol (loan) - 7
2013 São Bernardo - 6
2014 São Bernardo - 11
2015 São Bernardo - 7