Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ Η ΜΠΑΡΤΣΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ!

 

Η  αγαπημένη των Κορινθίων φιλάθλων η ιστορική Μπάρτσα , που μέχρι και πρόσφατα κάποιοι «Κουγιοπνευματικοί»  προσπάθησαν  με «βρώμικο» τρόπο να θανατώσουν, ξαναζωντάνεψε χάριν της μεγάλης αγάπης των αγνών φιλάθλων της.
 Η ιστορική Μπάρτσα γύρισε σελίδα  και είναι πλέον μια ομάδα με λαϊκή βάση και με ανθρώπους στο τιμόνι της που έχουν αγωνιστεί έντιμα για αυτήν είτε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους είτε ως αγνοί και πιστοί της φίλαθλοι.



Στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ομάδας  το σώμα αποφάσισε να προχωρήσουν σε εκλογές νέας Διοίκησης.
Η ομάδα του Σωτήρη Μαυρονάσιου που περιτριγυριζόταν από γνωστούς δημοτικούς συμβούλους του Αλέκου Πνευματικού ενώ στην αρχή δήλωσε κάποια ονόματα για συμμετοχή στις εκλογές  , φαίνεται πως κατάλαβε ότι δεν τις βγαίνουν τα κουκιά για να κερδίσει τις; Εκλογές και τράπηκε σε άτακτη υποχώρηση.

Και δεν φτάνει ότι έφυγαν σαν λαγοί , έκαναν και καταγγελία  δια του Σωτήρη Μαυρονάσιου –που τόσα δεινά έχει φέρει στην ομάδα- ότι οι εκλογές δεν είναι νόμιμες και ότι θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη για να τις ακυρώσουν.
Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος μετά από όλα όσα έχουν συμβεί επί θητείας του στην ιστορική Μπάρτσα αντί αν μη τι άλλο να κρατήσει μια σεμνή σιωπή βγήκε και από πάνω να κατηγορήσει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχάλη Τζιχριτζή ότι δήθεν αυτός είναι υπεύθυνος για τα δεινά της Μπάρτσας αλλά και για τα δεινά όλου του Κορινθιακού ποδοσφαίρου!!
Τελικά από τους 36 νομίμως παρευρεθέντες στην Γενική Συνέλευση ψήφησαν οι 34 (έγκυρα 34) και εκλέχτηκαν για το νέο Δ.Σ οι παρακάτω:
Γιόβας Κωνσταντίνος
Δάφνης Κωνσταντίνος
Διαμαντόπουλος Παναγιώτης
Καρατσούλης Βασίλης
Καρασταμάτης Κυριάκος
Λέκκας Δημήτρης
Ροκανάς Σταύρος
Σεννής Βασίλειος
Στριμμενόπουλος Θεοδόσης
Τσώτος Σπυρίδων
Οι εκλεγέντες θα συνέλθουν σε σώμα τις επόμενες μέρες.

sfedona.gr