Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Όλα στο βωμό της επίπλαστης σωτηρίας του δημοσίου τομέα


tsipras-fotopoulos
Η «πρώτη φορά αριστερά» έφερε τελικά ως αποτέλεσμα της έντιμης διαπραγμάτευσης ένα σχέδιο επίπλαστης σωτηρίας του πελάτη της.. του δημοσίου υπαλλήλου και του άρρωστου συνδικαλισμού.

Η «πρώτη φορά αριστερά», κοροϊδεύει την Ελληνική κοινωνία, πουλώντας ως επιτυχία, την μη μείωση των μισθών (του δημοσίου) και συντάξεων, στραγγαλίζοντας την ελεύθερη επιχειρηματικότητα και αυξάνοντας τους φόρους σε προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης.

Με αυτό τον τρόπο, κυριολεκτικά δέχεται το τελειωτικό χτύπημα η μικρομεσαία τάξη της ελεύθερης οικονομίας που ταΐζει το κράτος με φόρους και προσφέρει με μεγάλο ρίσκο, θέσεις εργασίας. Διαλύεται αυτός ο ήδη λεηλατημένος παραγωγικός ιστός της χώρας, σε όλα τα επίπεδα, αγροτικό, τουρισμός, εμπόριο κ.α.
Η φορομπηχτική επίθεση της «πρώτη φορά αριστερά» στην ελεύθερη οικονομία, χωρίς σχέδιο για ρευστότητα και χωρίς σχέδιο για ανάπτυξη, αποτελεί μία ψυχρή εκτέλεση κόπων και ονείρων για να βγει η χώρα από το βούρκο της ύφεσης.

Αλλά αυτό το ψέμα (της προστασίας του δημοσίου τομέα) έχει πολύ κοντά ποδάρια. Όπως είχαν κοντά και καταστροφικά ποδάρια οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ. Που έφεραν την Ελλάδα σε εθνική απομόνωση και πολύ αθλιότερη κατάσταση. Και το ψέμα είναι, πως η οι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα είναι τα θύματα των επομένων μηνών, αφού η επιχειρηματικότητα είναι αυτή που τους εξασφαλίζει την επιβίωση. Και όταν η επιχειρηματικότητα θα έχει πεθάνει, ποιος θα πληρώνει μέσω εισφορών, τους «πελάτες» του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλέον αντιμέτωπος με τα ψέματά του! Και η Ελλάδα με μία πολύ σκληρή ...νέα πραγματικότητα που από χτες περιλαμβάνει στα σίγουρα 8 δις μέτρα - φόρους και ανεβαίνουμε!!

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr