Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2014-15 (video)


O Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και  διευθύνων σύμβουλος της «ΖΗΡΕΙΑ ΑΕ» κ. Σπύρο Αποστολόπουλος  στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες  για  τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου στο χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας δήλωσε σχετικά με τον γενικότερο ρόλο του χιονοδρομικού και τις ορέξεις «επενδυτών» που πρόσφατα αναθερμάνθηκαν
τα ακόλουθα :
''Δουλεύουμε συστηματικά για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας και την οικονομική βιωσιμότητα της δημοσυνεταιριστικής επιχείρησης ΖΗΡΕΙΑ ΑΕ, που λειτουργεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Επιπλέον, διεκδικούμε την υλοποίηση δημόσιων επενδύσεων για την υποστήριξη βασικών υποδομών της περιοχής.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η λειτουργία του Χιονοδρομικού υπό τον έλεγχο των δημόσιων φορέων, που συμμετέχουν στη ΖΗΡΕΙΑ ΑΕ, συμβάλει καθοριστικά στην υποστήριξη του ορεινού τουρισμού της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων. Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός σκοπός της δημιουργίας του χιονοδρομικού κέντρου.
Με βρίσκουν λοιπόν κάθετα αντίθετο απόψεις που κυκλοφορούν για ιδιωτικοποίηση και «επενδύσεις» με την προνομιακή χρήση δημόσιων δασικών εκτάσεων στο βουνό.
Στοχεύουν έτσι στη δημιουργία ανταγωνιστικών προϊόντων προς τις τουριστικές επιχειρήσεις των χωριών μας. Υπονομεύουν και επιβουλεύονται ξεκάθαρα το δημόσιο χαρακτήρα της Ζήρειας και το δημόσιο συμφέρον, που ως εκπρόσωποι των συμπολιτών μας έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε.''
Σπύρος Αποστολόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΖΗΡΕΙΑ ΑΕ»