Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σπαραγμός για τον αναπάντεχο θάνατο καθηγήτριας από την Τέμενη Αιγίου

Αχαϊα: Σπαραγμός για τον αναπάντεχο θάνατο καθηγήτριας - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η κολλητή της φίλη (Φωτό)!Ο θάνατος της 46χρονης βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους της, που ετοιμάζονται για την κηδεία της...
Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τέμενης Αιγίου θα τελεστεί στις 16.30 το απόγευμα η νεκρώσιμος ακολουθία της Γεωργίας Κανελλοπούλου. Της 46χρονης καθηγήτριας που έφυγε χθες το πρωί από την ζωή, σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των Καμαρών.

Η άτυχη 46χρονη μαζί με ακόμα μια γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά – κατευθύνονταν προς την Ναύπακτο, εκεί όπου υπηρετούσε ως καθηγήτρια. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με ένα Ι.Χ αυτοκίνητο και ένα φορτηγό.

Για τον απεγκλωβισμό της 46χρονης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο θάνατος της 46χρονης βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους της. Οι γιατροί προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή τη γυναίκα που τραυματίστηκε και απεγκλωβίστηκε ζωντανή από τα συντρίμια του αυτοκινήτου.