Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Όχι εσωστρέφειες και μικροπολιτικά παιχνίδια με τα σκουπίδια

 Toυ Ανδρέα Ζάρρου
Ανδρέας Ζάρρος
Μετά και τις τελευταίες ...προσωπικές σκέψεις της Ανανεωτικής Συνεργασίας που βρίθουν ανακριβειών και τζαμπαμαγκιών και αναλογιζόμενος την προηγούμενη διαμάχη μου μαζί της με εκείνα τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα που κοινοποιούσε παντού, αρχίζω κι αναρωτιέμαι για πολλά πράγματα πια. Δεν ξέρουμε από πού να πρωτοφυλαχτούμε!!!
Αυτές τις μέρες δίνονται μάχες στην Αθήνα και στην Τρίπολη για το θέμα των σκουπιδιών. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει χρόνος για εσωστρέφειες και μικροπολιτικά παιχνίδια. Εγώ πάντως σας το δηλώνω ότι δεν θα χαρώ αν έρθουν τα σκουπίδια εδώ για να λέω μετά ότι σας τα 'λεγα ή ότι ο δήμαρχος είναι ανεπαρκής.
Δυστυχώς είμαστε ακόμα στο επίκεντρο σαν δήμος και εννοείται όχι για καλό. Από την άλλη, ασχολούμενοι με την άμυνα και φροντίζοντας να μη φάμε "γκολ", δεν έχουμε κάνει και κανένα βήμα προς τη μείωση της παραγωγής και τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων.
Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα και κανένας κίνδυνος δεν έχει εκλείψει. Ακόμα και χθες στην Τρίπολη, παρουσία του Υπουργού, κάποιοι δήμοι ζητούσαν να φέρουν τα σκουπίδια τους εδώ. Αυτά προς το παρόν...
ΥΓ: Να διπλοελέγχετε ότι σας σερβίρουν και μην τα καταπίνετε αμάσητα..

 Το Ξυλόκαστρο δεν θα γίνει χαβούζα της Πελοποννήσου.
.facebook.com