Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ... ΧΤΥΠΗΜΑ Δεν υπάρχει... σωτηρία, τρομερό ξύλο και στη Λαμία


Δεν υπάρχει... σωτηρία, ξύλο και στη Λαμία (pics)
 
Οι φωτογραφίες… μιλούν από μόνες τους. Στη Λαμία στο ματς της ομώνυμης ομάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 19η αγωνιστική της Football League έπεσε… ξύλο και των γονέων. Κι όλα αυτά το μεσημέρι της Τετάρτης (25/2), λίγη ώρα πριν ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με θέμα συζήτησης τη διακοπή των επαγγελματικών Πρωταθλημάτων με τελικό στόχο την καταπολέμηση της αθλητικής βίας.
Περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη της εν λόγω αναμέτρησης οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και το… ξύλο έπεφτε βροχή για αρκετή ώρα. Μάλιστα στη μάχη ενεπλάκησαν και οι αστυνομικές δυνάμεις.
 Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πλευρά των γηπεδούχων, στην έδρα τους βρέθηκαν περίπου 50 οπαδοί των φιλοξενούμενων οι οποίοι είχαν έντονη σύγκρουση με τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Όπως υποστηρίζουν μαρτυρίες από την πλευρά της Λαμίας, ένας οπαδός της Αναγέννησης Καρδίτσας πέταξε ένα κάθισμα το οποίο χτύπησε αστυνομικό κι αυτό ήταν η αφορμή για να αρχίσει ανελέητο ξύλο στις κερκίδες. 
Τα επεισόδια σταμάτησαν πριν την έναρξη του τοπικού ντέρμπι,όπου η Λαμία, επικράτησε πολύ δύσκολα εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 (5', 81' Γενγκά - 68' Παναγιωτόπουλος), ωστόσο αναμφίβολα το στιγμάτισαν.
Λαμία (Π. Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς. Τζ. Καμαρά (76' Πέρεθ), Γιενγκά, Ζουλιώτης, Μουμίν, Νεόφυτος, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Γκούρμα (71' Χαϊκάλης), Κόμνος, Α. Καμαρά (59'Νικλητσιώτης).
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης (74' Σκόνδρας), Σαΐν, Τζέκος (61'Παναγιωτόπουλος), Μίχος, Πέεφ (54' Μπιτέλης)