Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ


Ανένδοτο αγώνα κατά της πολιτικής σταθερότητας της Ελλάδας διεξάγει ο κ.Τσίπρας με τυφλή επιλογή την προσφυγή στις βουλευτικές εκλογές, μετά από δύο χρόνια της Κυβέρνησης Σαμαρά, που αντικατέστησε την Κυβέρνηση Παπανδρέου των δύο ετών επίσης. Είναι πιθανό τα κίνητρα του ιδίου και των συντρόφων του να είναι απλά ιδεολογικά, κομμουνιστικά και νεανικά, είναι πάλι πιθανό  τα κίνητρα κάποιων σκοτεινών συμβούλων του να είναι απλά αντεθνικά.
Αν θα δικαιωθεί ο κ.Τσίπρας για την επιλογή του θα φανεί πολύ σύντομα. Είναι γεγονός ότι οι δανειστές της ζωής μας έχουν αρχίσει και εξοργίζονται με την ανευθυνότητα των Ελλήνων πολιτικών και της ελληνικής κοινωνίας που συνεχίζει να εθελοτυφλεί και να αναζητεί την εύκολη ζωή, κοροϊδεύοντας την παγκόσμια κοινότητα και τον εαυτό μας. Τα προβλήματα αναμφισβήτητα για τον κ.Τσίπρα θα αρχίσουν μόλις εξοργιστεί και ο ελληνικός λαός, για τις κάλπικες υποσχέσεις ή τη φτωχοποίηση της ζωής του. 
Αν η 29η Δεκεμβρίου μας βρει χωρίς Κυβέρνηση, το διάστημα μέχρι τις 25 Ιανουαρίου θα είναι πολύ κρίσιμο. Ο ιδανικός χρόνος για τρομοκρατία και εθνικές διεκδικήσεις έναντι ενός ακέφαλου Κράτους. Μία χώρα αδύναμη σε όλους τους τομείς, λόγω έλλειψης ρευστότητας, δεν θα μπορεί φυσικά να υπερασπισθεί και πολλά. Για ποιον λοιπόν δουλεύει ο κ.Τσίπρας. 
Φυσικά ο ίδιος πιστεύει προφανώς ότι και ο κ.Σαμαράς όταν εξήγγειλε τη σειρά Ζάππειο, που προσομοίαζε μία κινηματογραφική επανάσταση και αποσύρθηκε πριν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους με τις πρώτες επισκέψεις του στα σαλόνια της Ευρώπης. Τότε που ο κ.Σαμαράς αρνιόταν πεισματικά να συνυπάρξει με τον κ.Παπανδρέου ως συνοδοιπόροι για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και ανέδειξαν τον πολιτικό εξτρεμιστή κ.Τσίπρα της ριζοσπαστικής αριστεράς ως πολιτικό παράγοντα της χώρας. Τότε και τώρα που κατά μία σύμπτωση οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας είχαν και έχουν τον ίδιο σύμβουλο, για να κάνουν τις ίδιες κινήσεις απαράλλαχτα.
Ο κ.Τσίπρας ο νεαρός επαναστάτης της Αριστεράς που σε λίγο θα θυμίζει τον Κάστρο του περασμένου αιώνα, έναν άλλο Μακάριο της Μεσογείου σε μία λάθος εποχή, που χλεύασε τους ηγέτες των ισχυρών λαών, θα συναντήσει την μήνιν των δανειστών μας την 16η Φεβρουαρίου, αν οι πόθοι του για εξουσία πιστοποιηθούν από τον ελληνικό λαό. Τότε για να μην τον μισήσει θα πρέπει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πως θα είναι καλύτερα για αυτούς η φτωχοποίηση της ζωής τους, η ευρωπαϊκή απομόνωση, η υποβάθμιση της ζωής τους και η έξοδος από το ευρώ και η φοβερή δολαριοδραχμή. Αν τα καταφέρει με τη βοήθεια των offshore μέσων προπαγάνδας καλώς, αν δεν τα καταφέρει θα νιώσει άσχημα τη διαφορά της ανεύθυνης αντιπολίτευσης από τη διακυβέρνηση μίας χώρας. 
Οι δύσκολες στιγμές των επιλογών Τσίπρα έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται αμυδρά στην ελληνική αγορά και τις τράπεζες αυτές τις ημέρες. Ημέρες που υπό άλλες συνθήκες όλοι θα γιορτάζαμε, με ό,τι είχε ο καθένας αλλά χωρίς ανασφάλεια. Είναι πράγματι κοινωνικά πρωτοφανές ποιοι είναι αυτοί που επιλέγουν τις δύσκολες στιγμές του κ.Τσίπρα έναντι των στιγμών της αργής ανάπτυξης των ευρωπαϊστών. Σε μία εποχή μάλιστα που ο προϋπολογισμός είναι θετικός, οι αγορές ζεσταίνονται και οι τουρίστες κατακλύζουν την Ελλάδα.
Ο χρόνος της ψευδαίσθησης της συνύπαρξης με τους ευρωπαϊκούς λαούς τελειώνει και οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία τους να αποφασίσουν με το Νέο έτος ποιος θα φέρει την άνοιξη στην Ελλάδα και ποιο Θεό θα προσκυνήσουν.
Η Ελλάδα το 2015 θα είναι μία Νέα Ελλάδε σε κάθε περίπτωση. Χωρίς μεσάζοντες ανάμεσα στο λαό και το Κράτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της...
 
http://thedayaftergr.blogspot.gr