Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η εμμονή του κ.Τσίπρα να αλλοιώσει το Σύνταγμα της Ελλάδας και να κρατήσει διχασμένη την Ελληνική Βουλή, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα έχει το κόστος της. Βέβαια ο κ.Τσίπρας δεν είχε γεννηθεί όταν οι ερπύστριες του Στρατού βύθιζαν τη χώρα στο σκοτάδι της Χούντας, σε ένα άλλο αδιέξοδο της Δημοκρατίας. Ένα σκότος που για να φύγει θυσιάστηκε η μισή Κύπρος και βιάστηκε το πνεύμα και το σώμα των Κυπρίων για πάντα.
Οι 300 ανάξιοι Έλληνες βουλευτές να εκλέξουν Πρόεδρο της Ελλάδας θα καταγραφούν στην ιστορία για την ανικανότητα τους και κυρίως για την διαφορά φάσης με την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Το γεγονός ότι κάθε δύο χρόνια πλέον ο ελληνικός λαός να προσφεύγει στην ετυμηγορία του, χωρίς τη θέληση του, καταδεικνύει την ανάγκη κάθαρσης του πολιτικού συστήματος, της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής κοινωνίας και Κράτους.
Η υποχρεωτική σύνδεση λαού και Κράτους, μετά από 200 χρόνια ανεξαρτησίας, εξαιτίας του ευρωπαϊκού νομίσματος αφήνει το πολιτικό σύστημα και τους εκπρόσωπους του, που επιλέχθηκαν και γαλουχήθηκαν από το παχύ γάλα του ρουσφετιού και του μπαξισιού ενίοτε γυμνούς. Η ευρωπαϊκή ενσωμάτωση της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη, που οραματίστηκε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πάνω από τα εκατομμύρια πτώματα των δυνάμεων της δημοκρατίας και απαίτησε μισό αιώνα για υλοποιηθεί στο έδαφος, προκαλεί ρίγος στις κατοχικές δυνάμεις της ολιγαρχίας που κρύφτηκαν πίσω από τον νεαρό κ.Τσίπρα για να βάλουν μπουρλότο στην Ελλάδα και μοιράσουν τα ιμάτια της.
Μία Ελλάδα που είναι μαθηματικά βέβαιο πως αν συνεχίσει ως λαός και Κοινοβούλιο να αρνείται την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της θα τεμαχιστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Όταν ολόκληρη η ρωσική ομοσπονδία γονατίζει στην ελευθερία του λόγου και της σκέψης του 21ου αιώνα, η μικρή Ελλάδα αν δεν συμμαχήσει με το φως θα γίνει μικρή και στο έδαφος.
Εκλογές λοιπόν, κ.Τσίπρα, το γρηγορότερο και να κοιτάξει ο λαός τον εαυτό του στον καθρέφτη και να αποφασίσει αν θέλει να φορέσει επιτέλους ευρωπαϊκό κοστούμι μετά από 200 χρόνια ή αν θέλει να επιστρέψει στα φέσια της οικονομίας, της σκέψης και της ζωής, θυσιάζοντας τα παιδιά και εγγόνια του...
 
 thedayaftergr.blogspot.gr