Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ο Χαμενεϊ εξηγεί πώς και γιατί πρέπει να… εξαλειφθεί το Ισραήλ!

Ayatollah-Ali-Khamenei

Με ένα ποστάρισμά του στο Twitter που προκαλεί αίσθηση ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ εξηγεί γιατί κατά τη γνώμη του το Ισραήλ πρέπει να… εξαλειφθεί! Προτείνει τον τρόπο με τον οποίο ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί και απαντά σε εννέα ερωτήσεις κλειδιά!
Ο Χαμενεϊ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εννέα ερωτήσεις – κλειδιά, στις οποίες απαντάει ο ίδιος και εξηγούν γιατί πρέπει να εξαλειφθεί το Σιωνιστικό καθεστώς.
Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν κάνει λόγο για εγκλήματα από τη μεριά της ισραηλινής κυβέρνησης και περιγράφει μία μεγάλη αδικία για τους Παλαιστίνιους.
Ως πρώτη λύση στο πρόβλημα, προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε περιοχές όπου ζουν Παλαιστίνιοι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Από το δημοψήφισμα αποκλείονται μόνο οι Εβραίοι μετανάστες που μένουν στην Παλαιστίνη. Για την τύχη αυτών των ανθρώπων (αν θα μείνουν ή αν θα αποχωρήσουν) θα αποφασίζει η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά το δημοψήφισμα.
Embedded image permalink
Σε περίπτωση αποτυχίας του δημοψηφίσματος ο Χαμενεϊ θεωρεί πως δεν υπάρχει άλλη λύση από την ένοπλη αντίσταση. “Ο συμβιβασμός δεν αποτελεί λύση”, τονίζει.
Ο Χαμενεϊ μεταξύ άλλων αποσαφηνίζει πως δεν μιλάει για γενοκτονία των Εβραίων πολιτών, αλλά μόνο για εξάλειψη του υπάρχοντος καθεστώτος. Επίσης, σημειώνει πως το επιχείρημα του Ισραήλ πως δεν φταίει, αλλά απαντάει στις ρουκέτες της Χαμάς, δεν είναι σωστό, καθώς οι κάτοικοι της Γάζας έχουν ως μόνα όπλα τις πέτρες την ώρα που τα σπίτια τους βομβαρδίζονται.
Αναφέρει τέλος πως το Ισραήλ δηλητηρίασε τον Γιασέρ Αραφάτ και αυτό αποτελεί απόδειξη πως οι “Σιωνιστές” δεν έχουν διάθεση να βρεθεί ειρηνική λύση στην περιοχή. “Οι δηλώσεις για ειρήνη είναι απλώς ένα τέχνασμα για περισσότερα εγκληματα”, καταλήγει.

ysterografa.gr