Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Ο κ.Καρατζαφέρης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο πολιτικός υπεράνω υποψίας, η προσωποποίηση του δόγματος "ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ", η ενσάρκωση των "σκλαβωμένων" πολιτών από το Μνημόνιο των δυναστών αποκαλύπτεται να εμπλέκεται σε εμβάσματα εξωχώριων εταιρειών προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Πίσω από τα πύρινα λόγια του τελικά κρυβόταν μία ακόμη εξωχώρια εταιρεία, μία offshore για τους ειδήμονες του μαύρου χρήματος, μία οντότητα που αποτέλεσε τη μύχια επιθυμία κάθε Νεοέλληνα.

Ο κ.Καρατζαφέρης, ο συχνός επισκέπτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την επιφοίτησή του, ο υπερασπιστής των Ενόπλων Δυνάμεων, ο ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης και πολιτικών κομμάτων, ο φερόμενος σε έγκυρα δημοσιεύματα πριν από λίγο μόλις καιρό και ως υποψήφιος Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποδείχθηκε τελικά άλλος ένας προνομιούχος Έλληνας του εξωτερικού.

Τα λόγια είναι περιττά και αναρωτιέται κανείς τι άλλο θα αντικρίσει ο δύσμοιρος λαός μας που επέλεξε τελικά τους ηγέτες που άξιζε. Ανθρώπους υπερασπιστές ταυτόχρονα της πατρίδας και ιδιοκτήτες εξωχώριων εταιρειών σε ένα παιχνίδι με τον διάβολο ο οποίος φυσικά αποδείχθηκε δυνατότερος από τους υπηρέτες του.

Στο όνομα της άμυνας της χώρας η Ελλάδα σάπισε στον υπερθετικό βαθμό. Χωρίς άμυνα φυσικά η Ελλάδα παραδόθηκε στις ορέξεις των ξένων που ως ψυχροί δανειστές υπαγορεύουν τώρα το αύριο της χώρας στους Έλληνες ενός κατώτερου Θεού. Ένα αύριο που θα παραμείνει σκοτεινό αν δεν αποκαλυφθούν όλοι οι ευυπόληπτοι "επιτήδειοι" που υποθήκευαν το μέλλον των παιδιών μας και μας εξαπατούσαν δημαγωγικά.

Ας ευχηθούμε για το καλό της Πατρίδας ότι όλοι οι προδότες της χώρας θα αποχωρήσουν από την κεντρική σκηνή γρήγορα και αθόρυβα αφήνοντας λίγο χώρο για τον ανθό των νέων που δικαιούται να ονειρευτεί και να ζήσει χωρίς εξωχώριες περιοχές, σε μία Ευρώπη της πραγματικής Ελλάδας... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr