Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ κα. Ρόδη Κράτσα στη Κορινθία - Χρήστος Δημητρόπουλος: «Η καλύτερη ανανέωση είναι εκείνη που συνδυάζει νέα πρόσωπα & απόθεμα εμπειρίας» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & VIDEO))

Εμφάνιση dimitropoulos.jpg 

Εμφάνιση dimitropoulos_nanopoulos_pisimisis_mitsopoulos_kratsa.jpgΠεριοδεία στο Νομό Κορινθίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 24/4 η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα. Ρόδη Κράτσα, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστο Δημητρόπουλο και κλιμάκια τοπικών οργανώσεων.


Επισκέφτηκε περιοχές των Ισθμίων, της Κορίνθου και της Βόχας.


Εμφάνιση dimitropoulos_sergedanis_kratsa.jpgΣυνομίλησε με απλούς πολίτες, με νέους ανθρώπους, με καταστηματάρχες και εργαζομένους, με τοπικούς αυτοδιοικητικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες, με βουλευτές και πολιτευτές της Κορινθίας ενώ δεσμεύτηκε να επαναλάβει την επίσκεψη στο Νομό μας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Εμφάνιση dimitropoulos_korinthos_kratsa.jpgΣε ερώτηση δημοσιογράφου για τις συνεχείς επισκέψεις υποψηφίων Ευρωβουλευτών στο Νομό μας,  ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος έκανε την εξής δήλωση:


«Η καλύτερη ανανέωση στην πολιτική σκηνή σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι εκείνη που συνδυάζει νέα πρόσωπα από την μία και απόθεμα εμπειρίας από την άλλη.

Εμφάνιση dimitropoulos_kontoni_kratsa.jpgΚαι είναι επιτυχημένη, όταν το ίδιο το εκλογικό σώμα αποφασίζει ποιοι τελικά θα τον εκπροσωπήσουν. Είναι λοιπόν ευκαιρία να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε για το αύριο.

Για την Ελλάδα του μέλλοντός μας. Για την Κορινθία μας.»