Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Oι υποψήφιοι Περιφερειάρχες & Αντπεριφερειάρχες στη Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα

http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/perifereiakes-ekloges-2014-onomata-perifereiarxis1-310x232.jpg 
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέχρι στιγμής επτά είναι οι υποψήφιοι που διεκδικούν τη θέση του Περιφερειάρχη. 
Νυν Περιφερειάρχης είναι ο Πέτρος Τατούλης , πρώην βουλευτής και υφυπουργός της ΝΔ, ο οποίος διεκδικεί και πάλι με μεγάλες πιθανότητες εκλογής την θέση Περιφερειάρχου με τον συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ".
Υποψήφιος υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο βουλευτής , πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΉ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ" είναι ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Γραμματέας του Πειφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Λάμπρος Μπούκλης
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεκδικεί με τον συνδυασμό "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ" ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Μέρας, πρώην βουλευτής ΝΔ, Γίάννης Μανώλης.
Επικεφαλής του συνδυασμού "ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΠΟΝΝΗΣΟΥ" είναι ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ  Εφοριακός, Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Γόντικας με υποψήφιους Αντπεριφερειάρχες στην Αργολίδα την , Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αργους - Μυκηνών Ναυσικά Μπαβέλη, στην Αρκαδία τον Περιφερειακό  Σύμβουλο Βαγγέλη Γούργαρη, στην Κορινθία τον Ηλία Μπράβο, στη Λακωνία τον Δημήτρη Μαστρογιαννόπουλο και στη Μεσσηνία με τον Δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας Νίκο Διασάκο.
Με την «Οικολογία Αλληλεγγύη Πελοποννήσου», υποψήφιος Περιφερειάρχης είναι ο πρώην εκπρόσωπος Οικολόγων - Πράσινων Πάνος Σουκαρας.
Ο ιατρός Δημήτρης Δολτσινιάδης είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον συνδιασμό "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ" που υποστηρίζεται από την Χρυσή Αυγή με υποψήφιους Αντιπερειφεριάρχες στην Αργολίδα τον φυσικοθεραπευτή Δημήτριο Δημούλη, στην Αρκαδία τον συνταξιούχο Νικόλα  Σκαντζό , στην Κορινθία την οινοποιό Αθανασία Χρουσαλά, στην Λακωνία τον εκδότη Γιώργο  Δημακόγιαννη και στην Μεσσηνία τον οδηγό Νικήτα Μανδραβίλια.

Στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος την Περιφέρεια μέχρι στιγμής διεκδικούν ως Υποψήφιοι Περιφερειάρχες ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ   Γενικός Γραμματέας Μέσω Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης , ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο Πρώην δήμαρχος Αγρινίου και νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος που υποστηρίζεται από την ΔΗΜΑΡ.
Υποψήφιος είναι και ο οικονομολόγος , βουλευτής του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Καραθανασόπουλος με υποψήφιους Αντιπερειφερειάρχες στην Αιτωλοακαρνανία τον  Πρόεδρο  Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κοτοπούλη Σπύρο, στην Αχαία τον Δημοτικό  Σύμβουλο  Πάτρας Στάθη Κεραμιδά και στην Ηλεία τον περιφερειακό Συμβουλο Γιώργο Καραπάνο.
 Τέλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό " "Ελληνική  Αυγή  για την Δυτική Ελλάδα" είναι ο Χρήστος Ρήγας με υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες στην Αιτολωακαρνανία τον Λεωνίδα Σταθόπουλο, στην Αχαία την Γεωργία - Αρετή Κοκκότη και στην Ηλεία τον Νίκο Κρέσπη.